Jeleu de visine cu fructe de padure - Rețete Farmacia Tei
Pregatire: 5 minute
Timp de preparare: 15 minute + 2 ore la rece
Porții: 6
Ingrediente:
• 4 cani suc de visine • 4 linguri gelatina granulate • 1 cana capsune tocate |
Mod de preparare:
• Se toarna doua cani de suc de visine rece intr-un recipient din sticla.
• Se adauga gelatina in recipientul cu suc rece, se amesteca si se lasat timp de 1 minut.
• Intr-o craticioara, pe foc mediu-mic, se incalzeste timp de 5 minute alte doua cani suc de visine.
• Incet si cu grija, se toarna sucul fierbinte in mixtura de suc cu gelatina, se amesteca bine, pana la omogenizare.
• Se adauga o cana de capsuni tocate.
• Se toarna acest amestec intr-un vas de sticla termorezistenta cu capacitate de 2 litri si lasam la frigider pentru 2 ore.
• Se taie in bucati la dimensiunea dorita si se serveste.
Valoare nutritionala per portie:
5,52 g proteine |
0,71 g grasimi |
1,88 g carbohidrati |
Dr. farm. Izabella Wentz, Farmacologia alimentara a Tiroiditei Hashimoto, Protocoale de nutritive si retete terapeutice care te ajuta sa preiei controlul asupra Sanatatii tiroidei tale, Editura Paralela 45
Informațiile scrise și imaginile prezentate sunt cu titlu informativ, acestea nu substituie o recomandare specializată.