Salsa de mango - Rețete Farmacia Tei
Pregatire: 15 minute
Timp de preparare: 15 minute la marinat
Porții: 6
Ingrediente:
• ¼ cana lapte de cocos • Sucul de la 2 lime proaspete • 1 cana pulpa de mango taiata cubulete • ¾ cana castravete taiat cubulate • 2 linguri ceapa rosie tocata • 1 lingura coriandru proaspat tocat • 1 lingurita ghimbir proaspat tocat sau dat pe razatoare • Frunze de salata • Nota! Pentru dieta Paleo se poate adauga si ½ cana de ardei gras rosu taiat cubulete |
Mod de preparare:
• Intr-un castron se amesteca laptele de cocos cu sucul de la lime.• Se pun bucatile de mango si de castravete, ceapa toccata, coriandrul si ghimbirul intr-un cistron de marime medie si se amesteca bine.
• Se toarna amestecul de lapte de cocos cu suc de limeta peste amestecul de mango si legume si se lasa in repaus, la marinat timp de 15 minute.
• Se serveste in cornet sau lipie de salata sau ca si garniture langa carne si peste.
Analiza nutritionala per portie:
0,74 g protein |
2,55 g grasimi |
6,98 g carbohidrati |
Dr. farm. Izabella Wentz, Farmacologia alimentara a Tiroiditei Hashimoto, Protocoale de nutritive si retete terapeutice care te ajuta sa preiei controlul asupra Sanatatii tiroidei tale, Editura Paralela 45
Informațiile scrise și imaginile prezentate sunt cu titlu informativ, acestea nu substituie o recomandare specializată.