Snitele poloneze de pui - Rețete Farmacia Tei
Pregatire: 5 minute
Timp de preparare: 6 - 10 minute
Porții: 2
Ingrediente:
• 2 bucati (150-170 g) piept de pui dezosat • 1 ou • ¼ cana miez de nuca de cocos neindulcit, macinat grosier • ¼ cana faina de migdale • 2 linguri ulei de avocado
!Se inlocuieste faina de migdale si oul cu faine de manioc pentru ca preparatul sa fie compatibil cu Dieta pentru autoimunitate!
|
Mod de preparare:
• Se acopera pieptul de pui cu hartie de copt si se bat cu ciocanul de snitele pana ce bucata de carne se subtiaza sub 1 cm.
• Se bate oul intr-o farfurie adanca.
• Se amesteca miezul de cocos si faina de migdale in alta farfurie adanca.
• Se trece pieptul de pui pe ambele parti prin oul batut si prin amestecul de faina si cocos.
• Se incinge uleiul de avocado intr-o tigaie, la foc mediu-mare. Se prajesc snitelele pe fiecare parte timp de 3-5 minute pana se patrund si se rumenesc.
Analiza nutritionala per portie:
32,83 g proteine |
40,93 g grasimi |
10,43 g carbohidrati |
Dr. farm. Izabella Wentz, Farmacologia alimentara a Tiroiditei Hashimoto, Protocoale de nutritive si retete terapeutice care te ajuta sa preiei controlul asupra Sanatatii tiroidei tale, Editura Paralela 45
Informațiile scrise și imaginile prezentate sunt cu titlu informativ, acestea nu substituie o recomandare specializată.