Briose Paleo cu banana si migdale - Rețete Farmacia Tei
Pregatire: 10 minute
Timp de preparare: 45 - 60 minute
Porții: 12
Ingrediente:
• 1 ¼ cana faina de migdale • 2 linguri praf de copt • ¼ linguri bicarbonat de sodiu • 1 lingurita scortisoara macinata • ½ cana piure de mere neindulcit • 2 oua
|
Optional:
• ½ cana fulgi de cocos neindulciti • ½ cana fructe de padure • ¼ cana seminte de mac • 1 lingura cacao pudra neindulcita si ¼ cana miere |
Mod de preparare:
• Se preincalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius.
• Se tapeteaza cu hartie de copt cele 12 forme ale unei tavi pentru briose.
• Intr-un castron de marime medie, se amesteca faina de migdale, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si scortisoara pana acestea se combina.
• Se face o adancitura in mijloc si se pune piureul de mere, piureul de banana si ouale. Se amesteca ingredientele umede cu cele uscate pana la omogenizare.
• Daca se utilizeaza ingredientele optionale, in aceasta etapa se adauga si acestea.
• Se toarna aluatul, impartit in mod egal, in cele 12 forme.
• Se pun in cuptor pentru 45-60 minute sau pana cand briosele s-au rumenit usor deasupra si pana cand o scobitoarea infipta in centrul lor iese curata.
Analiza nutritionala:
3,47 g protein |
5,84 g grasimi |
10,27 g carbohidrati |
Dr. farm. Izabella Wentz, Farmacologia alimentara a Tiroiditei Hashimoto, Protocoale de nutritive si retete terapeutice care te ajuta sa preiei controlul asupra Sanatatii tiroidei tale, Editura Paralela 45
Informațiile scrise și imaginile prezentate sunt cu titlu informativ, acestea nu substituie o recomandare specializată.