Suc verde
Pregatire: 10 minute
Portii: 2
Ingrediente
6-7 morcovi tineri (baby)
1 mar soiul Granny Smith, fara seminte si taiat felii subtiri
3-4 tije de telina apio
1 castravete cornison, taiat in jumatate
3 cani varza kale
Ssare de mare sau sare roz de Himalaya, dupa gust
1-2 linguri ulei de cocos sau de avocado (optional)
Preparare
Folosind un storcator prin presare (melcat), se introduc treptat toate legumele si fructele (cu coaja cu tot), in palnia de alimentare pana cand sunt procesate in intregime.
Daca se fofloseste ulei de cocos sau de avocado, se pune totul in vasul unui blender, se adauga sucul de legume si de fructe si se mixeaza timp de 30 de secunde.
Analiza nutritionala per portie:
7,72 g proteine
11,77 g grasimi
38,82 g carbohidrati
Bibliografie:
Dr. farm. Izabella Wentz, Farmacologia alimentara a Tiroiditei Hashimoto, Protocoale de nutritive si retete terapeutice care te ajuta sa preiei controlul asupra Sanatatii tiroidei tale, Editura Paralela 45