Retete: Salata Taco (dieta si nutritie)

Salata Taco

 

Pregatire: 10 minute

Preparare: 7-8 minute

Portii: 4

 

Ingrediente:

4 bucati (150g) piept de pui dezosat

1 lingurita usturoi granulat

1 lingurita sare de mare sau sare roz de Himalaya

2 linguri ulei de masline

¼ cana de masline negre taiate feliute

1 fruct de avocado, curatat de coaja si sambure, tocat

2 rosii de gradina, fara seminte, tocate

1 cana boabe de fasole neagra din conserva, spalata si bine scursa

1 ardei gras rosu, tocat

1 ceapa rosie taiata in felii subtiri

1 lingura de coriandru proaspat, tocat

 

 

Preparare:

Se condimenteaza pe ambele parti pieptul de puicu usturoiul sis area.

Se incinge uleiul de maslineintr-o tigaie, pe foc mediu si se frige pieptul de pui timp de 3-4 minute pe fiecare partes au pana cand se patrunde bine.

Se pune carnea de pui intr-un castron si se lasa la racit, apoi se desface bucatele cu furculitasau intr-un blender si se lasa deoparte.

Intr-un castron incapator se amesteca maslinele, pulpa de avocado, rosiile, fasolea, ardeiul gras, ceapa si coriandrul.

Se adauga carnea de pui si se serveste.

 

Analiza nutritionala per portie:

31,76 g proteine

19,97 g grasimi

22,51 g carbohidrati

 

Bibliografie:

Dr. farm. Izabella Wentz, Farmacologia alimentara a Tiroiditei Hashimoto, Protocoale de nutritive si retete terapeutice care te ajuta sa preiei controlul asupra Sanatatii tiroidei tale, Editura Paralela 45


Pagina actualizata la data de: 14-03-2024

Produse din categoria Retete: Salata Taco

Momentan, nu exista nici un produs disponibil.

Vezi Politica de confidentialitate date personale