Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Acid lactic (M - 1003), 50 ml, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414010884
Optiuni Livrare
Livrabil in Pachetomat
Pret: de la 7.14 RON
Livrabil la usa
Pret: de la 12.4 RON
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0.50 RON
Disponibilitate in locatii:
  • Rahova : Disponibil
  • Dristor : Disponibil
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Acid lactic (M - 1003), 50 ml, Mayam [6424414010884]

Ca ingredient activ cosmetic, acidul lactic favorizeaza reinnoirea celulelor pielii, exfoliaza, imbunatateste textura si aspectul pielii, confera stralucire parului. Regleaza pH-ul compozitiilor care au nevoie de o aciditate mai crescuta.
Acidul lactic este un produs de origine naturala, obtinut prin fermentarea glucozei. Este folosit in compozitii cosmetice pentru ajustarea pH-ului si prezinta o buna afinitate fata de piele si par. Imbunatateste hidratarea cutanata, elimina celulele moarte si peliculele capilare (matreata) avand o actiune keratolitica, confera stralucire firelor de par.

Acizii Alfa Hidroxi (AHA) exfoliaza stratul cornos al epidermei, elimina celulele moarte si previn aderenta acestora de piele, previn blocarea porilor. Permit pielii sa se regenereze, stimuleaza productia de colagen si elastina, contribuind astfel la netezirea pielii, estomparea ridurilor si a petelor pigmentare.

Caracteristici:
Lichid incolor clar, miros acidulat caracteristic.
Densitate 1.15.

Proprietati:

- keratolitic, exfoliaza pielea indepartand celulele moarte de la suprafata pielii si scalpului;
- stimuleaza sinteza colagenului si a elastinei favorizand reinnoirea celulara;
- imbunatateste textura si aspectul pielii;
- confera stralucire parului;
- regleaza aciditatea compozitiilor cosmetice, diminuand pH-ul acestora;
- activeaza emulsifiantul conditionator folosit pentru prepararea compozitiilor de ingrijire a parului.

Mod de utilizare:

- acidul lactic este un produs ce nu se aplica pur pe piele;
- se poate include ca ingredient acidifiant in compozitiile cosmetice care contin si apa: seruri, geluri, tonere, masti, lotiuni, creme, sampoane, cleansere etc;
- pentru reglarea aciditatii unei compozitii cosmetice preprate acasa se adauga progresiv, picatura cu picatura, masurand pH-ul obtinut si se continua adaosul pana ce se obtine valoarea dorita;
- ca ingredient in compozitiile exfoliante sau depigmentare, cu masurarea pH-ului - este necesar un pH de cca. 3,5 pentru ca efectul exfoliant sa se realizeze; este indicat sa se efectueze un test de toleranta inainte de folosirea unui preparat de exfoliere chimica;
- se poate combina cu alti acizi alfa hidroxi: glicolic, tartric, kojic sau cu acizii de fructe din oferta noastra.

Prezentare:
50 ml
Data ultimei actualizari: 30-07-2018
Momentan acest produs nu are specificații atribuite!

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Wishlist -

Obiect sters Anuleaza