Ulei Caprilis (M1445), 100ml, Mayam

Cod produs: 6424414014998

Brand: MAYAM

Data expirarii: 01-03-2023

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare rapida de la casa <span style="color: #35936F;">Click&Collect</span>
Ridicare rapida de la casa Click&Collect
Taxa ambalare: 0,50 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
20,50 LEI
10 în stoc Ultima actualizare: 07-10-2022 00:54:04
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei
  • disponibil Dristor
    Bd. Camil Ressu 7 Bucuresti disponibil 20,50 Lei
  • disponibil Rahova
    Strada Pucheni 42 Bucuresti disponibil 20,50 Lei
  • indisponibil Barbu Vacarescu
    Bd. Barbu Vacarescu 154-158 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Plaza Romania
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Vivo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta indisponibil
  • indisponibil Biharia
    Str. Biharia 67-77 Bucuresti indisponibil

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ulei Caprilis (M1445), 100ml, Mayam [6424414014998]

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, foarte ușor, penetrant și foarte stabil. Este versatil, se poate
include în felurite preparate cosmetice, este potrivit și pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupă porii și este extrem de plăcut pe piele.

Proprietăți organoleptice: lichid clar aproape inodor, incolor, cu vâscozitate redusă
Pe piele: se absoarbe rapid în piele, are textură ușoară, nu lasă peliculă grasă sau lucioasă

Ingrediente (INCI):
caprylic/capric triglycerides

Recomandări:
- este versatil, poate fi folosit într-o mare varietate de produse cosmetice
- combinat cu uleiuri vegetale mai grase pentru a le îmbunătăți textura și senzația pe piele
- ca ingredient în creme, emulsii, loțiuni, seruri uleioase, balsamuri pentru îngrijirea tenului și corpului
- îngrijirea tenului mixt sau gras
- creme ”oil-free”, fond de ten, BB cream, CC cream
- demachiant bifazic, lapte demachiant
- pentru formularea produselor de plajă și ”after-sun”
- ca ingredient pentru compoziții destinate îngrijirii mâinilor și unghiilor
- în produse de îngrijire a buzelor și de machiaj
- pentru formularea produselor de îngrijire a părului: balsamuri și creme capilare, seruri de păr
- ca bază uleioasă dar non-grasă pentru masaje faciale sau corporale
- ca bază pentru macerate uleioase, fiind un bun solvent pentru lipide
- ca bază pentru parfumuri de puls
- ca bază pentru uleiuri esențiale în aplicații aromaterapeutice

Prezentare:
100 ml

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Ulei Caprilis (M1445), 100ml, Mayam pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari:  07-10-2022

Cumparate frecvent impreuna

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.