Ulei de susan (M - 1071), 100 ml, Mayam

Cod produs: 6424414010020

Brand: MAYAM

Data expirarii: 01-09-2023

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Optiuni Livrare
Livrare prin curier
Livrare prin curier Pret: de la 10,00 LEI
Ridicare rapida de la casa <span style="color: #35936F;">Click&Collect</span>
Ridicare rapida de la casa Click&Collect
Taxa ambalare: 0,50 LEI
Ridicare personala din Pachetomat
Recomandat Ridicare personala din Pachetomat Pret: de la 7,14 LEI poti alege din 130 Pachetomate disponibile
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect
Ridicare personala de la Oficiile PostCollect Pret: de la 9,92 LEI poti alege din 633 oficii disponibile
12,50 LEI
Pret/100 ml: 12.50 Lei
3 în stoc Ultima actualizare: 08-02-2023 00:56:01
ADAUGĂ LA FAVORITE
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei
  • disponibil Barbu Vacarescu
    Bd. Barbu Vacarescu 154-158 Bucuresti disponibil 12,50 Lei
  • stoc critic Rahova
    Strada Pucheni 42 Bucuresti stoc critic 12,50 Lei
  • stoc critic Dristor
    Bd. Camil Ressu 7 Bucuresti stoc critic 12,50 Lei
  • indisponibil Plaza Romania
    Bd. Timișoara 26 Bucuresti indisponibil
  • indisponibil Vivo Constanta
    Bd. Aurel Vlaicu 220 Constanta indisponibil

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ulei de susan (M - 1071), 100 ml, Mayam [6424414010020]

Gratie concentratiei in acizi grasi esentiali, este recunoscut pentru efectul regenerator, nutritiv si restructurant asupra pielii. Este un ingredient de baza pentru cremele de plaja, uleiurile de masaj, tratamentele ayurvedice si in aplicatii pentru infrumusetarea pielii si parului.

Semintele de susan, care contin peste 50% substante grase din care, prin presare la rece, se obtine un ulei de calitate superioara. Uleiul din seminte de susan este o sursa excelenta de acizi grasi mono-nesaturati si poli-nesaturati, contine fitosteroli, antioxidanti si un complex de vitamine si glicoproteine care sunt componente importante ale stratului cornos.

Metoda de obtinere:
Prin presare la rece si filtrare.

Zona geografica de provenienta:
India.

Caracteristici:
Produs cosmetic natural si organic.
Lichid clar de culoare galbuie, vascozitate medie, miros fin caracteristic
Pe piele - absorbtie buna, senzatie destul de uscata, non/slab-comedogenic*
*Comedogenicitatea nu este masurabila si determinata stiintific. Un ulei/unt considerat comedogen poate infunda temporar porii dar nu genereaza obligatoriu cosuri, puncte negre sau acnee la orice persoana. Aplicarea, mai ales in stare pura a unui ulei considerat comedogen trebuie evitata de persoanele care au pielea cu tendinte acneice, dar se paote folosi ca ingredient intr-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Ingrediente (INCI):
Sesamum indicum seed oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica.

Proprietati:
- regenerator, mentine integritatea tesutului cutanat;
- nutritiv si restructurant;
- ajuta la mentinerea hidratarii pielii;
- intarzie procesul de imbatranire cutanata;
- absoarbe o parte din razele UV contribuind la combaterea efcetelor nocive ale expunerii indelungate sau improprii la soare;
- emolient, antioxidant, anti-age;
- penetrant, nu lasa pelicula grasa pe piele.

Recomandari de utilizare:
- ingrijirea pielii in general;
- ingrijirea pielii uscate, descuamate;
- ten matur, ridat, sensibil;
- ingrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritatii;
- ingrijirea pielii afectate de factori externi si expunerea la razele solare;
- ca adjuvant in ameliorarea durerilor osteo-articulare;
- ingrijirea scalpului si a parului;
- masaj facial si corporal.

Mod de utilizare in cosmetica:
- este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele;
- simplu sau cu adaos de uleiuri esentiale sau active cosmetice liposolubile, pentru masaje;
- ca ingredient pentru prepararea de creme, seruri si lotiuni pentru ten;
- ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, lapte de corp;
- ca ingredient in compozitii pentru pregatirea pielii la expunerea la soare;
- in creme si lotiuni pentru ingrijirea pielii delicate;
- ca baza pentru masaj Ayurvedic;
- ca ingredient in balsamuri si unguente pentru dureri articulare;
- inclus in formule de ingrijire capilara: balsamuri, masti, seruri de par.

Combinatii:
- cu ulei de monoi si vitamina E pentru un balsam de par protector UV;
- cu ulei de morcovi, zmeura si catina pentru un ulei de plaja;
- cu ulei de aloe vera sau galbenele si bisabolol pentru aplicatii dupa plaja;
- cu ulei esential de lavanda si menta pentru masajul picioarelor obosite;
- cu ulei de vanilie si ulei esential de ylang-ylang pentru un masaj afrodisiac;
- cu squalan si ulei de trandafiri macerat, pentru masaj facial.

Prezentare:
100 ml
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Ulei de susan (M - 1071), 100 ml, Mayam pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari:  08-02-2023

Cumparate frecvent impreuna

Alte produse ale producatorului MAYAM

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.