Atectura Breezhaler, 125 micrograme/260 micrograme, 30 x 1 capsule și 1 inhalator, Novartis

indacaterol, furoat de mometazonă

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: NOVARTIS

Data expirarii: 31-10-2024

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

135,25 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Atectura Breezhaler, 125 micrograme/260 micrograme, 30 x 1 capsule și 1 inhalator, Novartis

Indicatii:
Atectura Breezhaler conține două substanţe active numite indacaterol şi furoat de mometazonă.
Indacaterol aparţine unui grup de medicamente numit bronhodilatatoare. Acestea relaxează mușchii căilor aeriene mici de la nivelul plămânilor, ceea ce contribuie la deschiderea căilor respiratorii și ușurează intrarea și ieșirea aerului de la nivelul plămânilor. Când medicamentul este administrat regulat, acesta ușurează deschiderea permanentă a căilor aeriene mici.
Furoatul de mometazonă aparține unui grup de medicamente numite corticosteroizi (sau steroizi).
Corticosteroizii reduc umflarea și iritația (inflamația) la nivelul căilor respiratorii mici de la nivelul plămânilor și ușurează treptat problemele respiratorii. De asemenea, corticosteroizii ajută la prevenirea atacurilor de astm.

Pentru ce este utilizat Atectura Breezhaler:
Atectura Breezhaler este utilizat în mod regulat ca tratament al astmului la adulți și adolescenți (cu vârsta de 12 ani și peste această vârstă).
Astmul este o boală pulmonară gravă și cronică, în care mușchii care înconjoară căile aeriene mici devin mai contractați (bronhoconstricție), umflați și inflamați. Simptomele apar și dispar și includ scurtarea respirației, respirație șuierătoare, senzație de presiune în piept și tuse.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Atectura Breezhaler:
- dacă sunteţi alergic la indacaterol, furoat de mometazonă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
- Nu administraţi acest medicament copiilor cu vârsta sub 12 ani pentru că nu a fost studiat la această categorie de vârstă.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Atectura Breezhaler, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Medicul dumneavoastră va discuta cu dumneavoastră dacă puteți utiliza Atectura Breezhaler.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Este improbabil ca acest medicament să vă afecteze capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Cât de mult Atectura Breezhaler să inhalați
Există trei concentrații diferite ale capsulelor de Atectura Breezhaler capsule. Medicul dumneavoastră va decide care este optimă pentru dumneavoastră.
Doza obişnuită constă în inhalarea conţinutului unei capsule în fiecare zi. Trebuie să inhalaţi medicamentul numai o dată pe zi. Nu utilizaţi mai mult decât vă recomandă medicul dumneavoastră.
Trebuie să utilizați Atectura Breezhaler în fiecare zi, chiar și atunci când astmul nu vă deranjează.

Inhalați Atectura Breezhaler la aceeaşi oră, în fiecare zi. Acest lucru va ajuta la controlarea simptomelor dumneavoastră pe întreaga durată a zilei și nopții. De asemenea, acest lucru vă va ajuta să vă amintiţi să utilizaţi medicamentul.

Compozitie:
- Substanţele active sunt indacaterol (sub formă de acetat) și furoat de mometazonă.
Atectura Breezhaler 125 micrograme/62,5 micrograme
Fiecare capsulă conține acetat de indacaterol 173 micrograme (echivalentul a 150 micrograme de indacaterol) și furoat de mometazonă 80 micrograme . Doza eliberată (doza care iese din piesa bucală a inhalatorului) este echivalentă cu indacaterol 125 micrograme și furoat de
mometazonă 62,5 micrograme.

Atectura Breezhaler 125 micrograme/127,5 micrograme
Fiecare capsulă conține acetat de indacaterol 173 micrograme (echivalentul a 150 micrograme de indacaterol) și furoat de mometazonă 160 micrograme. Doza eliberată (doza care iese din piesa bucală a inhalatorului) este echivalentă cu indacaterol 125 micrograme de și furoat de
mometazonă 127,5 micrograme.

Atectura Breezhaler 125 micrograme/260 micrograme
Fiecare capsulă conține acetat de indacaterol 173 micrograme (echivalentul a 150 micrograme de indacaterol) și furoat de mometazonă 320 micrograme. Doza eliberată (doza care iese din piesa bucală a inhalatorului) este echivalentă cu indacaterol 125 micrograme și furoat de
mometazonă 260 micrograme.
- Altă componentă este lactoza monohidrat

Prezentare:
30 x 1 capsule și 1 inhalator 

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Atectura Breezhaler, 125 micrograme/260 micrograme, 30 x 1 capsule și 1 inhalator, Novartis

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Atectura Breezhaler, 125 micrograme/260 micrograme, 30 x 1 capsule și 1 inhalator, Novartis pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  15-05-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului NOVARTIS

Vezi Politica de confidentialitate date personale