Ferinject, 50 mg fer/ml, 1 flacon x 10 ml, Vifor France

ferul (sub forma de carboximaltoza ferica, un compus de carbohidrat de fer)

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: VIFOR FRANCE

Cod produs: 7640114721618

Data expirarii: 30-04-2026

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

504,74 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ferinject, 50 mg fer/ml, 1 flacon x 10 ml, Vifor France [7640114721618]

Indicatii:
Medicamentele care contin fer sunt utilizate atunci cand nu aveti suficient fer in corp. Aceasta se numeşte carenta de fer.

Ferinject se foloseşte pentru tratarea carentei de fer atunci cand:
- ferul administrat oral nu este suficient de eficace.
- nu puteti tolera ferul administrat
- medicul decide ca avetii nevoie de fer foarte repede pentru a va construi depozitele de fer.

Medicul va stabili daca aveti carenta de fer prin efectuarea unei analize de sange.

Contraindicatii:
Nu trebuie sa vi se administreze Ferinject:
- daca sunteti alergic (hipersensibil) la carboximaltoza ferica sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să vi se administreze Ferinject, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina şi alăptarea:
Sarcina:
Sunt disponibile date limitate privind utilizarea Ferinject la femeile gravide. Este important sa spuneti medicului ca sunteti gravida, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida. Daca ramaneti insarcinata in timpul tratamentului, solicitati sfatul medicului. Medicul va decide daca trebuie sa luati sau nu acest medicament.

Alaptarea:
Daca alaptati, adresati-va medicului pentru recomandari inainte de a lua Ferinject. Este putin probabil ca Ferinject sa reprezinte un risc pentru sugar.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Este putin probabil ca Ferinject sa afecteze capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Medicul dumneavoastra va decide cat de mult Ferinject trebuie sa vi se administreze, cat de des aveti nevoie şi pentru cat timp. Medicul dumneavoastra va efectua o analiza de sange pentru a determina doza de care aveti nevoie. Medicul dumneavoastra sau asistenta va administra Ferinject nediluat prin injectare, in timpul şedintei de dializa sau diluat prin perfuzare:

- Prin injectare, este posibil sa vi se administreze pana la 20 ml Ferinject, echivalent cu 1000 mg de fer, o data pe saptamana, direct in vena.
- Daca efectuati şedinte de dializa, este posibil sa vi se administreze Ferinject in timpul şedintei de hemodializa, prin intermediul dializorului.
- Prin perfuzare, este posibil sa vi se administreze pana la 20 ml Ferinject, echivalent cu 1000 mg fer, o data pe saptamana, direct in vena. Deoarece Ferinject este diluat cu solutie salina izotona perfuzabila, se poate ajunge la un volum de pana la 250 ml solutie de culoare bruna.

Ferinject va fi administrat intr-o structura in care evenimentele imunoalergice pot primi un tratament adecvat şi prompt. Medicul dumneavoastra sau asistenta va vor observa timp de cel putin 30 de minute dupa fiecare administrare.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanta activa este ferul (sub forma de carboximaltoza ferica, un compus de carbohidrat de fer). Concentratia ferului prezent in medicament este de 50 mg pe mililitru.
- Celelalte componente sunt hidroxid de sodiu (pentru ajustarea pH-ului), acid clorhidric (pentru ajustarea pH-ului) şi apa pentru preparate injectabile.

Prezentare:
1 flacon x 10 ml

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Ferinject, 50 mg fer/ml, 1 flacon x 10 ml, Vifor France [7640114721618]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Ferinject, 50 mg fer/ml, 1 flacon x 10 ml, Vifor France pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  12-06-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului VIFOR FRANCE

Vezi Politica de confidentialitate date personale