Regulament campanie Cerave Fans

REGULAMENTUL PROGRAMULUI DE LOIALIZARE CERAVE
Perioada: 1 iulie 2022 – 31 decembrie 2022

1. ORGANIZATORUL. DREPTURI DE PARTICIPARE

1.1. Programul de Loializare CeraVe (”Programul”) este organizat si desfasurat de catre L’OREAL ROMANIA SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Calea Floreasca 169A, Corp A, Etaj 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6064/1997, Cod Unic de Inregistrare RO 9638038, numita in continuare “Organizator”.

1.2. Participantii la acest program sunt obligati sa respecte termenele si conditiile prezentului Regulament al Programului (denumit in continuare “Regulament”). Regulamentul este disponibil, in mod gratuit, oricarei persoane interesate, in oricare dintre farmaciile partenere, la cererea acesteia sau poate fi accesat pe site-ul https://www.cerave.ro/regulamente-campanii.

1.3. Programul de Loializare CeraVe este valabil exclusiv pe teritoriul Romaniei, desfasurandu-se in orice punct fizic Farmacia Tei, respectiv magazin Bebe Tei (denumite in continuare ”Farmaciile partenere”) sau pe site-urile Farmacia Tei (https://comenzi.farmaciatei.ro/), respectiv Bebe Tei (https://comenzi.bebetei.ro/) (denumite in continuare ”Site-urile partenere”).

1.4. La Programul de Loializare pot participa toate persoanele, cu varsta de minim 18 ani, care achizitioneaza 5 produse selectionate CeraVe in perioada desfasurarii Programului, fie exclusiv din punctele fizice Farmacia Tei si Bebe Tei, fie exclusiv online de pe site-urile Farmacia Tei sau Bebe Tei. Persoanele participante se pot inscrie de mai multe ori daca achizitioneaza succesiv (in cadrul aceleiasi achizitii sau in achizitii separate) cate 5 produse CeraVe participante.

2.DURATA PROGRAMULUI DE LOIALIZARE

2.1. Programul de Loializare CeraVe se desfasoara in perioada 1 iulie 2022– 31 decembrie 2022, Organizatorul insa, avand dreptul sa decida in orice moment incetarea sau modificarea programului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul in orice moment (inclusiv prin incetarea Programului), punandu-l la dispozitia participantilor pe site-ul https://www.cerave.ro/regulamente-campanii sau in farmaciile partenere.

2.2.In cazul incetarii prezentului Program, Organizatorul va afisa acest lucru, la loc vizibil, in farmaciile partenere si pe site-ul www.cerave.ro/ceravefans, data la care Programul va inceta. Dupa data incetarii Programului de loializare, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate si nu isi asuma nicio obligatie fata de Participanti.

3.PARTICIPAREA LA PROGRAM

3.1. Programul se desfasoara in cele 2 canale de vanzare (offline si online), separat, astfel ca achizitiile efectuate in ambele canale nu pot fi cumulate pentru obtinerea voucher-ului.

Participarea la Program se poate face fie in orice punct fizic Farmacia Tei, respectiv magazin Bebe Tei, fie online, pe site-urile Farmacia Tei (https://comenzi.farmaciatei.ro/), respectiv Bebe Tei (https://comenzi.bebetei.ro/).

3.2. Mecanismul participarii offline, in orice punct fizic Farmacia Tei, respectiv magazin Bebe Tei:

Persoanele, care au cel putin 18 ani impliniti, in perioada 1 iulie 2022 – 31 decembrie 2022 se pot inscrie la Program, astfel:

- la finalizarea unei achizitii de produse CeraVe, dintre cele selectionate, exclusiv din orice punct fizic Farmacia Tei sau Bebe Tei, in baza bonului fiscal, participantul va primi un carnetel, care va contine codul de activare ulterioara a unui voucher in valoare de 50 RON.

- la fiecare produs CeraVe participant achizitionat, participantul la Program va primi un sticker, ce trebuie lipit in carnetel (stickerul poate fi atasat in carnetel de catre vanzator sau de catre participant).

- Voucher-ul se poate utiliza o singura data, pentru o singura achizitie de produse CeraVe, exclusiv in orice punct fizic Farmacia Tei, respectiv magazin Bebe Tei.

- dupa atingerea unui numar de 5 produse CeraVe achizitionate in perioada Programului si prezentarea carnetelului (care trebuie sa aiba 5 stickere colectate si lipite), cu ocazia achizitionarii unui nou produs CeraVe, vanzatorul va activa voucher-ul de reducere CeraVe in valoare de 50 RON care va putea fi folosit in tranzactia respectiva.

- odata cu activarea voucher-ului, carnetelul va ramane la vanzator.

- Voucher-ul este valabil pana la data de 31 decembrie 2022 si se poate utiliza doar pentru achizitia oricarui produs CeraVe. Pentru achizitionarea unui produs CeraVe prin utilizarea voucherului nu se va acorda un nou sticker.

-Dupa expirarea perioadei de valabilitate, voucherul nu mai poate fi utilizat pentru achitarea contravalorii produselor achizitionate. Beneficiarul/utilizatorul voucherului are intreaga responsabilitate in legatura cu expirarea perioadei de valabilitate, nefiind indreptatit la niciun fel de despagubire din partea Organizatorului.

3.3. Mecanismul inscrierii in mediul online, pe site-urile Farmacia Tei (https://comenzi.farmaciatei.ro/), respectiv Bebe Tei (https://comenzi.bebetei.ro/):

Persoanele, care au cel putin 18 ani impliniti, in perioada 1 iulie 2022 – 31 decembrie 2022, se pot inscrie la Program astfel:

- pentru a putea participa la Program, participantii trebuie sa efectueze achizitiile online prin conturile proprii deschise in Farmacia Tei (https://comenzi.farmaciatei.ro/), respectiv Bebe Tei (https://comenzi.bebetei.ro/).

- achizitiile efectuate pe https://comenzi.farmaciatei.ro/, respectiv https://comenzi.bebetei.ro/ nu se pot cumula intre ele si nici cu alta achizitie efectuata pe orice alta platforma online.

- dupa atingerea unui numar de 5 achizitii de produse selectionate CeraVe exclusiv de pe site-urile Farmacia Tei (https://comenzi.farmaciatei.ro/), respectiv Bebe Tei (https://comenzi.bebetei.ro/), ulterior momentului in care a fost expediata comanda produsului/produselor care a/au condus la intrunirea acestei conditii, in contul participantului se va genera un cod de reducere in valoare de 50 RON, care poate fi folosit exclusiv online pentru achizitia de produse CeraVe de pe site-urile Farmacia Tei (https://comenzi.farmaciatei.ro/), respectiv Bebe Tei (https://comenzi.bebetei.ro/), in functie de site-ul de unde au fost achizitionate cele 5 produse selectionate CeraVe. Generarea codului de reducere va fi transmisa si la adresa de mail utilizata pentru crearea contului propriu pe site.

- Codul de reducere este valabil pana la data de 31 decembrie 2022 si se poate utiliza pentru achizitia oricarui produs CeraVe.

- Codul de reducere nu este transmisibil si se poate utiliza doar din contul propriu, o singura data, pentru o singura comanda de produse CeraVe efectuata pe site-ul Farmacia Tei (https://comenzi.farmaciatei.ro/), respectiv site-ul Bebe Tei (https://comenzi.bebetei.ro/). Noul produs achizitionat prin utilizarea voucherului nu se ia in calcul in generarea unui nou cod de reducere.

3.4. Lista produselor selectionate CeraVe care pot fi achizitionate in perioada Programului in vederea obtinerii voucher-ului de reducere in valoare de 50 RON :

 • CeraVe Gel de curatare spumant 236 ml/473 ml/1 L,
 • CeraVe Gel de spalare hidratant 236 ml/473 ml/1 L,
 • CeraVe Apa Micelara 295 ml,
 • CeraVe Crema de curatare spumanta si hidratanta 236 ml,
 • CeraVe Ulei de curatare spumant si hidratant 473 ml,
 • CeraVe Lotiune hidratanta pentru fata si corp 236 ml/473 ml/1 L,
 • CeraVe Crema hidratanta pentru fata si corp 177 ml/340 g/454 g,
 • CeraVe Crema hidratanta pentru fata A.M. SPF 50 52 ml,
 • CeraVe Crema hidratanta pentru fata AM SPF 25 52 ml,
 • CeraVe Crema hidratanta pentru fata PM 52 ml,
 • CeraVe Crema reparatoare pentru ochi 14 ml,
 • CeraVe SA Gel de curatare Anti-Rugozitati 236 ml/473 ml,
 • CeraVe SA Crema Anti-rugozitati 177 ml/340g.

3.5. Utilizarea voucher-ului de reducere CeraVe:

- Voucher-ul CeraVe in valoare de 50 RON este valabil pana la data de 31 decembrie 2022 si se poate utiliza doar pentru achizitia oricarui alt produs CeraVe. Voucher-ul se poate utiliza o singura data, pentru o singura achizitie de produse CeraVe. - In cazul in care exista o neconformitate a produselor achizitionate prin intermediul voucher-ului, acestea se vor inlocui. Contravaloarea produselor achizitionate prin intermediul si/sau pentru generarea voucher-ului nu se poate returna.

- In cazul in care valoarea produsului achizitionat prin voucher este mai mica de 50 de lei, suma ramasa se va pierde, neputand fi folosita in alta tranzactie.

- Voucherul nu poate fi preschimbat in bani/rascumparat, nefiind permisa in nicio situatie eliberarea de numerar reprezentand contravaloare voucher, total sau partial. La achizitiile cu voucher nu se oferă rest.

4.PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

4.1. Organizatorul nu prelucreaza date cu caracter personal in legatura cu desfasurarea Programului.

5.DREPTURI, OBLIGATII, RESPONSABILITATI

5.1. Inscrierile inainte sau dupa perioada mentionata in Regulament nu se iau in consider.

5.2. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderea de catre participanti a carnetelelor, stickerelor sau a voucherelor.

5.3. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea in Program, cauzate de providerul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care doreste sa se inscrie in Program. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale providerului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita inscrierea in Program in perioada de desfasurare a Programului.

5.4. Organizatorul nu are obligatia de a verifica si nu este responsabil pentru autenticitatea numelui de utilizator, sau in cazul in care acesta afecteaza drepturile tertilor, in special dreptul la un nume sau alte drepturi personale, dreptul la un nume comercial, dreptul la o marca comerciala sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

5.5. Participantul este pe deplin responsabil pentru fiecare actiune a sa in cadrul acestui Program.

6.LITIGII SI LEGEA APLICABILA

6.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator, pe de o parte, si oricare dintre participanti, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

6.2 Legea aplicabila acestui Regulament este legea romana.

7.INCETAREA PROGRAMULUI

7.1 Programul inceteaza prin urmatoarele modalitati:

(i)prin ajungere la termen;

(ii)prin aparitia unui caz de forta majora;

(iii)din motive independente de vointa Organizatorului de a continua Programul;

(iv)prin decizia Organizatorului.

7.2 In situatiile prevazute mai sus, Organizatorul, precum si magazinele partenere si platformele https://comenzi.farmaciatei.ro/ si https://comenzi.bebetei.ro/ nu au nicio obligatie fata de participanti, cu privire la returnarea unor sume si/sau plata unor sume cu titlu de despagubire.

8.FORTA MAJORA

8.1 Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului.

8.2 Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Programului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform prevederilor C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la Program pe pagina https://www.cerave.ro/regulamente-campanii , in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

9.DIVERSE

9.1 In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestui Program, decizia Organizatorului este definitiva.

9.2 Eventualele reclamatii legate de derularea Programului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: catre L’Oreal Romania SRL, societate romana, cu sediul in Calea Floreasca nr. 169A, cladirea A, etaj 6, sector 1, Bucuresti, in termen de maximum 2 (doua) saptamani de la data la care a luat nastere situatia contestata. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua in consideratie nicio reclamatie.

9.3 Deciziile Organizatorului privind Programul sunt definitive si aplicabile tuturor Participantilor.

9.4 Voucherele neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.

9.5 Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Programului.

Bucuresti, 1 Iulie 2022
L’OREAL ROMANIA SRL
Prin Vanya Panayotova in calitate de Administrator

Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.