BATISTE - GAMA COMPLETA SAMPOANE USCATE

Batiste-Brand-Intro

ÎNTOTDEAUNA AICI PENTRU A TE FACE SĂ ARĂȚI BINE ȘI SĂ TE SIMȚI BINE ÎNTRE SPĂLĂRI

Dacă trăiești din plin, ai nevoie ca părul tău să țină pasul. Când el se simte împrospătat, la fel te simți și tu: plină de energie și gata să învingi lumea. Oricine ai fi, orice ai face, oriunde ai merge, există un Batiste conceput pentru a alunga rădăcinile uleioase, pentru a-ți revitaliza părul și pentru a-ți ușura viața. Rădăcini împrospătate, volum adăugat și un boost de încredere – suntem aici pentru a ne asigura că fiecare zi este o „zi a părului”.

73% dintre femei sunt de acord că șamponul uscat este arma lor secretă pentru a transforma o zi proastă pentru păr într-o zi bună pentru păr.*

* Sondaj OnePoll 2021; 1000 de femei din Marea Britanie cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani care folosesc șampon uscat.

Ce este
șamponul uscat?

Șamponul uscat este un produs minune care îți va împrospăta părul oricând și oriunde, fără efort! În esență, este o pudră care oferă o opțiune fără utilizarea apei pentru împrospătarea părului. Este un produs esențial care te ajută să fii mai încrezătoare.

Cum
funcționează?

Scalpul tău este acoperit cu foliculi de păr care produc sebum, un ulei natural care îți înmoaie scalpul și dă părului textură. Sebumul are un scop important: îți înmoaie părul și ajută la protejarea pielii de sub el. Atunci când transpiri, petreci timp afară sau chiar în timpul activităților de zi cu zi, uleiul și transpirația de pe scalp se adună în păr. După o zi (sau două, sau trei) fără spălare, părul tău pare gras și poate începe să miroasă.

Componenta principală a șamponului uscat este amidonul, care absoarbe sebumul, lăsând părul să arate și să se simtă curat. Majoritatea șampoanelor noastre uscate includ și un parfum, care face părul să miroase proaspăt între spălări.

Care este diferența dintre Batiste și alt șampon uscat?

Batiste folosește un amidon special unic de orez, în timp ce celelalte produse disponibile pe piață folosesc amidon de porumb care nu are aceleași proprietăți. A fost selectat cu grijă pentru capacitatea sa de curățare și de a absorbi uleiul în cel mai eficient mod.

5 motive pentru care ar trebui să folosești șampon uscat în fiecare zi

1

Pentru a îndepărta șamponul umed

Șamponarea frecventă poate elimina ingredientele hidratante de pe anumite tipuri de păr. Așa că, dacă ai părul creț, fragil, aspru, cel mai bine este să-ți șamponezi părul mai rar. Șamponul uscat îți permite să stai mai mult timp fără a te spăla pe păr, evitând rădăcinile uleioase, iar astfel vei putea utiliza mai rar șamponul umed.

2

Pentru a păstra un miros plăcut al părului

Șampoanele uscate Batiste au un parfum de lungă durată, astfel încât părul tău își păstrează mirosul uimitor până la 8 ore.

3

Pentru a adăuga
volum

Acesta este unul dintre avantajele principale ale unui șampon uscat. Nu numai că îți face părul să arate, să se simtă și să miroasă mai proaspăt și mai curat, ci adaugă textură și volum.

4

Pentru a salva
timp

Șamponarea zilnică îți poate lua timp, însă Batiste îți transformă părul în doar câteva minute.

5

Pentru a adăuga
textură

Dacă faci un coc dezordonat sau o împletitură demnă de Pinterest apelează la șampon uscat – oferă șuvițelor prea mătăsoase greutatea de care au nevoie pentru a forma o împletitură.

Cum să folosești Batiste?

PASUL 1

AGITĂ

batiste-step-one

PASUL 2

PULVERIZEAZĂ

batiste-step-two

PASUL 3

MASEAZĂ

batiste-step-three

PASUL 4

FOLOSEȘTE PERIA SAU ACCESORIUL PREFERAT PENTRU STILIZARE

batiste-step-four

 

Vezi Politica de confidentialitate date personale