MINUS 417 - GAMA COMPLETA COSMETICE

Minus417 se distinge prin abordarea sa unică față de îngrijirea pielii, bazată pe ingredientele naturale și valorile autenticității, oferind rezultate imediate și aducând o experiență multisenzorială - te invităm să vezi, să atingi și să simți frumusețea la fiecare utilizare. Începem de la sursă, Mama Natură, aducândau-ți o energie fantastică, venită din cel mai jos loc de pe pământ, Marea Moartă, și utilizând cele mai prețioase ingrediente naturale, grijă și iubire pură. Nămolul prețios, mineralele cristaline, vitaminele energizante, concentrațiile ridicate de ingrediente active naturale si extractele din plante sunt atent alese, pentru a-ți înveli corpul și mintea cu senzații inedite.

...și, în același timp, cel mai adânc punct al Pământului, fiind situată la 417 de metri sub nivelul mării.
Acest loc exotic emană o energie aparte și reprezintă o adevărată sursă de miracole pentru milioane de persoane în fiecare an. Considerată una dintre cele mai remarcabile resurse de tratament balneo-climateric din întreaga lume, Marea Moartă adăpostește o concentrație de sare și minerale de peste 10 ori mai mare decât oricare altă mare sau ocean de pe planetă. Mineralele sale prețioase, împreună cu proprietățile terapeutice ale nămolului, oferă beneficii remarcabile pentru sănătate și frumusețe, fiind o resursă valoroasă pentru oamenii din toate colțurile lumii.


Astfel, prin utilizarea produselor Minus 417 te vei bucura de:

Curățarea și îmbunătățirea texturii pielii
Menținerea nivelului normal de hidratare a pielii
Întărirea barierei naturale de protecție a pielii
Regenerarea pielii, prin reînnoirea celulelor
Produse 90% vegane

Minus417 este mai mult decât o simplă colecție de produse - este o invitație la o experiență completă a frumuseții și răsfățului. În universul nostru, fiecare zi este o nouă șansă de a-ți dedica puțin mai mult timp și atenție. Împreună, putem transforma fiecare moment într-o oază de răsfăț, unde frumusețea este mai mult decât o simplă aparență - este o artă de a trăi frumos.

Gama
Time Control

Gama Time Control cuprinde o varietate de produse, de la creme de zi și de noapte, la serumuri și măști, toate create pentru a-ți oferi o experiență completă de îngrijire antiaging. Produsele din gama Time Control sunt vegane și au la bază vitaminele A, B, E, F, extracte din plante naturale, uleiuri esențiale, nămol prețios din Marea Moartă și minerale cristaline.

Beneficiile gamei Time Control

Reducerea apariției ridurilor: Penetrează rapid pielea, luptând eficient împotriva ridurilor.
Curățare și exfoliere profundă: Nămolul din Marea Moartă purifică și exfoliază delicat, eliminând toxinele, impuritățile și revitalizând pielea.
Tonifiere și fermitate: Formula unică ajută la întărirea și tonifierea pielii, oferindu-i un aspect ferm și revitalizat.
Regenerare: Susține procesul natural de regenerare a celulelor, textura pielii fiind vizibil îmbunătățită.
Nutriție intensă: Gama Time Control hrănește în profunzime, oferind pielii hidratare bogată și revitalizare.

Gama
Serenity
Legend

Gama Serenity Legend cuprinde produse pentru îngrijirea corpului, oferindu-ți o experiență multisenzorială. De la felul în care arată produsele, până la miros și textură, produsele din gama Serenity Legend sunt o mângâiere blândă pentru pielea ta. Gama Serenity Legend include creme și loțiuni pe corp, pentru mâini și pentru picioare, scrub-uri, geluri de duș și sare de baie, toate fiind vegane și având la bază vitaminele A, B, E, F, unt de shea, extracte din plante naturale, uleiuri esențiale și extracte din Marea Moartă.

Beneficiile gamei Serenity Legend

Textură îmbunătățită a pielii: Formula sa unică contribuie la îmbunătățirea texturii pielii, oferindu-i un aspect revigorat și plin de vitalitate. Experiența Serenity Legend revitalizează, lăsând pielea catifelată și extrem de fină la atingere.
Nutriție și hidratare intensă: Produsele din gama Serenity Legend asigură hidratare și nutriție profundă pielii, contribuind la menținerea nivelului optim de hidratare și fiind potrivite pentru toate tipurile de piele.

Mineralele prețioase ale Mării Moarte care se regăsesc în produsele din gama Serenity Legend sunt recunoscute pentru:

Inducerea unei senzații de relaxare a corpului

Activarea sistemului circulator și ameliorarea disconfortului reumatic și a tulburărilor metabolice

Menținerea nivelului normal de hidratare a pielii

Îmbunătățirea capacității naturale a pielii de a reține apa

Consolidarea barierei de protecție naturală a pielii


Vezi Politica de confidentialitate date personale