Premix faina de ovaz eco fara gluten pentru paine rustica, 500 g, Bauckhof

produs vegan

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: BAUCKHOF

Cod produs: 4015637827421

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.

Premix faina de ovaz eco fara gluten pentru paine rustica, 500 g, Bauckhof [4015637827421]

Proprietati:
- un mix de fainuri integrale,  fara coloranti si conservanti, pentru prepararea unei paini crocante si gustoase fara gluten;
- idala pentru masina automata de paine.

Mod de preparare: 
Continutul pachetului se amesteca cu 1 pliculet de drojdie uscata sau 20 g de drojdie proaspata. Se adauga 500 ml de apa calduta. Se framanta pana se formeaza un aluat neted, aproximativ 3-5 minute. Se acopera cu un prosop si se lasa la dospit, intr-un loc cald, aproximativ 30 minute. Apoi se framanta usor cu putina faina, se da forma dorita painii, dupa care se pune intr-o tava tapetata cu folie de copt. Se lasa la dospit inca 45 de minute, la loc cald, acoperita cu un prosop. Inainte de a se introduce la cuptor se cresteaza suprafata painii cu un cutit si se unge cu putina apa. Se pot adauga deasupra seminte de susan, floarea soarelui, dovleac, mac, etc. Se preincalzeste cuptorul la 250ºC (sus/jos), se introduce o tava cu apa fierbinte pe raftul de jos al cuptorului, apoi se introduce painea pentru 10 minute pe raftul din mijloc, scazand temperatura la 220ºC dupa primele 10 minute, se lasa la copt timp de 50 minute.

Ingrediente:
Făină de ovăz integrală fără gluten 34%, Amidon de porumb, făină integrală de hrișcă, făină integrală de mei brun, amidon de cartofi, praf de aluat de hrisca(făină de hrișcă), sare de mare, agent de îngroșare: gumă xantan, coji de psyllium macinate. Ingrediente provenite din agricultura ecologica (din producție organică controlată).

Precautii:
Poate contine urme de nuci, susan, soia, lupin. 

Prezentare:
500 g

 

Premix faina de ovaz eco fara gluten pentru paine rustica 500 g Bauckhof(produs vegan) intoleranta la gluten:intoleranta la gluten si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi:boala celiaca..
Intoleranta la gluten: Intoleranta la gluten
Utilizat în baza recomandării medicale în: Boala celiaca
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Premix faina de ovaz eco fara gluten pentru paine rustica, 500 g, Bauckhof pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  05-03-2024

Cumparate frecvent impreuna

Alte produse ale producatorului BAUCKHOF

Vezi Politica de confidentialitate date personale