Gel de par Strong Gel, 200 ml, Point Barber
Proprietati:
Gel de par Point Barber Strong Gel este un produs cu fixare medie, ideal pentru toate tipurile de păr. Contribuie la realizarea look-ului dorit, pe care îl menține intact pe întreaga durată a zilei.
ngredientele principale care stau la baza acestui produs professional de styling, precum extractul de coada calului (Equisetum) si Glicerina sunt eficiente pentru a obține un păr fără mătreață, hidratat, hrănit, puternic, lucios, revitalizat și un scalp sănătos, fară mâncarimi.
Pentru rezultate extraordinare, gelul se aplica pe parul umed, si se aranjeaza frizura dorita cu foehn-ul.
Nu ramane în păr și este ușor de îndepărtat fiind nevoie de o simplă spălare cu șampon normal.
Ingrediente (INCI):
Aqua(Water), VP/VA Copolymer, PEG-8, Carbomer, Glycerin, Triethanolamine, Equisetum arvense Leaf Extract, Polyquaternium-11, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Oleth-10, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Laurtrimonium Chloride, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Caprylul Glycol, Tocopherol, Disodium EDTA , Tetrasodium EDTA, Limonene, Linalool, Eugenol, Benzophenone-4, Parfum(Fragrance).
Mod de utilizare:
Aplicati produsul pe parul umed, uscati cu foehn-ul si stilizati cu peria pentru a obtine o frizura mata si texturata sau aplicati pe parul uscat pentru a obtine o frizura cu aspect usor umed
Atentionari:
Doar pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii.
Prezentare:
200ml
Gel de par Strong Gel 200 ml Point Barber.
Informatii utile despre Gel de par Strong Gel, 200 ml, Point Barber gasiti in articolele:
Rutina completa de ingrijire a parului.
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Gel de par Strong Gel, 200 ml, Point Barber pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 05-03-2024