Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies.Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.

Tensida de cocos (M - 1247 - 0.05), 50 g, Mayam

Brand: MAYAM
Cod bare: 6424414012734
Data expirarii: 29-03-2022
Optiuni Livrare
Ridicare de la ghiseu
Pret: de la 0,50 RON
Livrare in Pachetomat
Pret: de la 7,14 RON
Livrare nationala
Pret: de la 12,40 RON
11,00 RON
1 în stoc, acum 1 saptamana
Disponibilitate in locatii:
  • Rahova : Stoc critic
  • Barbu Vacarescu : Stoc critic
  • Dristor : Stoc critic
  • Plaza Romania : Indisponibil
  • Vivo Constanta : Indisponibil
Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online, pretul din fiecare punct de lucru putand varia.

Tensida de cocos (M - 1247 - 0.05), 50 g, Mayam [6424414012734]

O tensida concentrata, de inalta puritate, potrivita pentru prepararea produselor de igiena destinate adultilor si copiilor deopotriva si pentru produse de igiena orala. Formeaza spuma de calitate, este bine tolerata inclusiv de pielea sensibila, reduce potentialul iritativ al altor tenside.

Este o tensida blanda, cu potential iritativ foarte scazut, derivata in principal din ulei de cocos si face parte din familia betainelor. Nu irita mucoasa si membranele, este potrivita in aplicatii atat pentru adulti cat si pentru copii sau bebelusi.
Prezinta o buna compatibilitate cu pielea, este usor conditionator si substantiv.

Betainele sunt uneori asociate cu producerea de iritatii a caror origine sunt defapt impuritatile ramase in urma procesului de fabricatie. Studiile au aratat ca aceasta problema poate fi evitata daca producatorul acorda atentie sporita pentru reducerea la minim a acestor compusi secundari.

Caracteristici:
Pudra alba inodora, usoara.
pH diluat la 10% in apa:  4,5 - 5,5.

Ingrediente (INCI):
Cocamidopropyl betaine.

Proprietati:
- este un surfactant amfoteric foarte concentrat;
- are putere spumanta ridicata;
- reduce potentialul iritativ al altor tenside (sulfati);
- usor conditionator;
- usor antiseptic si antistatic;
- are proprietati organoleptice potrivite pentru igiena orala;
- bine tolerata inclusiv de pielea sensibila;
- nu are efect decapant, nu usuca pielea.

Recomandari de utilizare:
- sampon pentru adulti;
- sampon pentru bebelusi si copii ”tear-free”;
- sampon 2 in 1;
- balsam de par, conditionatoare;
- geluri de baie, spumante;
- igiena intima;
- cleansere pentru orice tip de ten;
- igiena orala, pasta de dinti.

Mod de utilizare:
- este solubila in apa, se poate dizolva si la temperatura camerei (necesita ceva mai mult timp) este recomandata insa dizolvarea in apa calda;
- se poate folosi ca unic tensioactiv intr-o formula de igiena dar formeaza compozitii foarte fluide, astfel, pentru prepararea de sampoane si geluri de dus este nevoie de asocierea cu alte tenside;
- dozaj indicativ: 0,3 - 10%;
- pentru sampoane 2 - 7%;
- pentru geluri de dus 3 - 7%;
- preparate de igiena spumante 3 - 10%;
- cleansere, produse de igiena cu clatire 2 - 5%;
- demachiante, produse fara clatire 0,3 - 0,7%;
- dozaj indicativ pentru pasta de dinti 0,3 - 0,7%;
- gel sau crema de ras 2 - 10%.

Prezentare:
50 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari: 26-11-2021

Produse similare

Cos de cumparaturi

Obiect sters Anuleaza

Favorite

Obiect sters Anuleaza