Orencia, 125 mg soluţie injectabilă, 4 seringi preumplute, Bristol Myers

abatacept

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: BRISTOL-MYERS SQUIBB

Cod produs: 8027950503094

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Orencia, 125 mg soluţie injectabilă, 4 seringi preumplute, Bristol Myers [8027950503094]

Indicatii:
ORENCIA conţine substanţa activă abatacept, o proteină produsă pe culturi celulare. ORENCIA duce la scăderea atacului sistemului imunitar asupra ţesutului normal, prin interferenţa cu celulele imunitare (numite limfocite T) care contribuie la dezvoltarea poliartritei reumatoide. ORENCIA modulează selectiv activarea celulelor T implicate în răspunsul inflamator al sistemului imunitar.
ORENCIA este utilizat pentru a trata poliartrita reumatoidă şi artrita psoriazică la adulţi și, de asemenea, pentru a trata artrita idiopatică juvenilă poliarticulară la copii cu vârsta de 2 ani și peste.

ORENCIA este utilizat pentru:
- încetinirea distrugerii articulaţiilor dumneavoastră
- îmbunătăţirea funcţiilor dumneavoastră fizice

ORENCIA este utilizat pentru:
- încetinirea distrugerii articulaţiilor
- îmbunătăţirea funcţiilor fizice
- îmbunătăţirea altor semne şi simptome de artrită idiopatică juvenilă poliarticulară

Contraindicatii:
Nu utilizaţi ORENCIA:
- dacă sunteţi alergic la abatacept sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Precautii:
Înainte să utilizaţi ORENCIA, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina şi alăptarea:
Efectele ORENCIA în sarcină nu sunt cunoscute, deci nu utilizaţi ORENCIA dacă sunteţi gravidă, cu excepţia cazului în care medicul dumneavoastră vă recomandă acest medicament.
- dacă sunteţi o femeie care poate rămâne gravidă, trebuie să utilizaţi o metodă contraceptivă sigură (de control al naşterii) în timpul tratamentului cu ORENCIA şi până la 14 săptămâni după administrarea ultimei doze. Medicul dumneavoastră vă va sfătui cu privire la metodele
adecvate.
- dacă rămâneţi gravidă în timp ce utilizaţi ORENCIA, spuneţi medicului dumneavoastră.

Dacă vi s-a administrat ORENCIA pe perioada sarcinii, copilul dumneavoastră poate avea un risc crescut de infecţii. Este important să spuneţi medicului copilului dumneavoastră sau altui profesionist din domeniul sănătăţii că vi s-a administrat ORENCIA în timpul sarcinii, înainte ca orice vaccin să fie administrat copilului dumneavoastră (pentru mai multe informații a se vedea pct. privind vaccinarea).

Nu se cunoaşte dacă ORENCIA se excretă în laptele uman. Alăptarea trebuie oprită dacă sunteţi tratată cu ORENCIA şi până la 14 săptămâni după administrarea ultimei doze.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu este de aşteptat ca utilizarea ORENCIA să afecteze capacitatea de a conduce vehicule, de a merge cu bicicleta sau de a folosi utilaje. Cu toate acestea, dacă vă simţiţi obosit sau nu vă simţiţi bine după ce vi s-a administrat ORENCIA, nu trebuie să conduceţi vehicule, să mergeți cu bicicleta sau să folosiţi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

ORENCIA soluţie injectabilă este injectat sub piele (utilizare subcutanată).

Doza recomandată la adulţi:
Doza recomandată de ORENCIA la adulţii cu poliartrită reumatoidă sau artrită psoriazică este de 125 mg administrată o dată pe săptămână indiferent de greutatea corporală.

Medicul dumneavoastră poate începe tratamentul cu ORENCIA prin a vă administra sau nu o singură dată pulbere pentru concentrat pentru soluţie perfuzabilă (administrat intravenos, de obicei la nivelul braţului, pe o perioadă de 30 minute). Dacă o singură doză vă este administrată intravenos pentru începerea tratamentului, prima injecţie subcutanată de ORENCIA trebuie administrată în decurs de o zi de la administrarea perfuziei intravenoase, urmată de injecţii subcutanate cu doza de 125 mg, administrate săptămânal.

ORENCIA poate fi administrat la adulții cu vârsta peste 65 de ani fără nicio modificare a dozei.

Utilizarea la copii şi adolescenţi:
La pacienții cu vârsta cuprinsă între 2 şi 17 ani cu artrită idiopatică juvenilă poliarticulară, doza săptămânală recomandată de ORENCIA soluţie injectabilă în seringă preumplută este în funcţie de greutatea corporală.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.

Compozitie:
ORENCIA 50 mg soluție injectabilă în seringă preumplută
- Substanţa activă este abatacept.
- Fiecare seringă preumplută conţine abatacept 50 mg în 0,4 ml.

ORENCIA 87,5 mg soluţie injectabilă în seringă preumplută
- Substanţa activă este abatacept.
- Fiecare seringă preumplută conţine abatacept 87,5 mg în 0,7 ml.

ORENCIA 125 mg soluţie injectabilă în seringă preumplută
- Substanţa activă este abatacept.
- Fiecare seringă preumplută conţine abatacept 125 mg într-un ml.

- Celelalte componente sunt zaharoză, poloxamer 188, dihidrogenofosfat de sodiu monohidrat, fosfat disodic anhidru şi apă pentru preparate injectabile.

Prezentare:
4 seringi preumplute

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Orencia 125 mg soluţie injectabilă 4 seringi preumplute Bristol Myers(abatacept) face parte din grupa medicament:imunosupresoare..
Grupa medicament: Imunosupresoare

Orencia, 125 mg soluţie injectabilă, 4 seringi preumplute, Bristol Myers [8027950503094]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Orencia, 125 mg soluţie injectabilă, 4 seringi preumplute, Bristol Myers pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  07-05-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului BRISTOL-MYERS SQUIBB

Vezi Politica de confidentialitate date personale