Roxiper, 20 mg/4 mg/1,25 mg, 30 comprimate filmate, Krka

rosuvastatină/perindopril terţ-butilamină/indapamidă

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: KRKA

Cod produs: 3838989719524

Data expirarii: 30-10-2026

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

43,32 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Roxiper, 20 mg/4 mg/1,25 mg, 30 comprimate filmate, Krka [3838989719524]

Indicatii:
Roxiper este o combinație în doză fixă a trei substanțe active: rosuvastatină, perindopril și indapamidă.
Rosuvastatina aparține unei clase de medicamente numite statine. Perindoprilul este un IECA (inhibitor al enzimei de conversie a angiotensinei). Indapamida este un diuretic.

Rosuvastatina ajută la controlul nivelului ridicat de colesterol din sânge.
Perindoprilul și indapamida ajută la controlul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arterială).

Roxiper este indicat pentru tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiunii arteriale) și al nivelului ridicat de colesterol în sânge. Pacienții care iau deja rosuvastatină, perindopril și indapamidă sub formă de comprimate separate pot primi, în schimb, un comprimat de Roxiper care conține toate cele trei componente active.

Contraindicatii:
Nu luaţi Roxiper:
- dacă sunteți alergic la rosuvastatină, perindopril sau la oricare alt inhibitor ECA, la indapamidă sau la oricare alte sulfonamide sau la oricare dintre celelalte componente ale Roxiper.

Precautii:
Înainte să luaţi Roxiper, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina şi alăptarea:
Nu luaţi Roxiper dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi.

Sarcina:
Trebuie să spuneți medicului dumneavoastră dacă credeți că sunteți (sau ați putea deveni) gravidă.
Dacă rămâneți gravidă în timp ce luați Roxiper, întrerupeți imediat administrarea acestuia și adresați-vă medicului dumneavoastră. În mod normal, medicul vă va recomanda să întrerupeți administrarea Roxiper înainte de a rămâne gravidă sau de îndată ce aflați că sunteți gravidă și vă va
sfătui să luați un alt medicament în loc de Roxiper.
Femeile trebuie să evite să rămână gravide în timp ce iau Roxiper, prin utilizarea unor măsuri contraceptive adecvate.
Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.

Alăptarea:
Spuneți medicului dumneavoastră dacă alăptați sau sunteți pe punctul de a începe să alăptați. Roxiper este contraindicat la mamele care alăptează și medicul dumneavoastră poate alege un alt tratament pentru dumneavoastră dacă doriți să alăptați, în special dacă copilul dumneavoastră este nou-născut sau născut prematur.
Adresați-vă imediat medicului dumneavoastră.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Roxiper nu afectează vigilența, dar este posibil să aveți amețeli sau slăbiciuni din cauza tensiunii arteriale mici, care vă poate afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Vă recomandăm să nu conduceți mașini sau să nu folosiți utilaje până când nu determinați care este efectul Roxiper asupra dumneavoastră.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată este de un comprimat o dată pe zi. Luați comprimatul de preferință dimineața și înainte de masă. Înghițiți comprimatul cu un pahar cu apă.
Medicul vă va recomanda doza adecvată pentru dumneavoastră. Roxiper este indicat la pacienții care deja utilizează rosuvastatină, perindopril și indapamidă în asociere de comprimate separate.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţele active sunt rosuvastatina (sub formă de rosuvastatină calcică), perindopril terţ- butilamina și indapamida.
Roxiper 10 mg/4 mg/1,25 mg
Fiecare comprimat filmat conține rosuvastatină 10 mg (sub formă de rosuvastatină calcică), perindopril terţ-butilamină 4 mg și indapamidă 1,25 mg.
Roxiper 20 mg/4 mg/1,25 mg
Fiecare comprimat filmat conține rosuvastatină 20 mg (sub formă de rosuvastatină calcică), perindopril terţ-butilamină 4 mg și indapamidă 1,25 mg.
Roxiper 10 mg/8 mg/2,5 mg
Fiecare comprimat filmat conține rosuvastatină 10 mg (sub formă de rosuvastatină calcică), perindopril terţ-butilamină 8 mg și indapamidă 2,5 mg.
Roxiper 20 mg/8 mg/2,5 mg
Fiecare comprimat filmat conține rosuvastatină 20 mg (sub formă de rosuvastatină calcică), perindopril terţ-butilamină 8 mg și indapamidă 2,5 mg.
- Celelalte componente sunt: celuloză microcristalină (tip 200 LM), celuloză microcristalină (tip 112), crospovidonă (tip A), dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu (E470b) în nucleu, şi Roxiper 10 mg/4 mg/1,25 mg, Roxiper 20 mg/4 mg/1,25 mg, Roxiper 20 mg/8 mg/2,5 mg alcool polivinilic, dioxid de titan (E 171), macrogol 3350, talc, oxid roșu de fer (E 172), oxid negru de fer (E 172) și oxid galben de fer (E 172) în film. Roxiper 10 mg/8 mg/2,5 mg alcool polivinilic, dioxid de titan (E 171), macrogol 3350, talc și oxid roșu de fer (E 172) în film

Prezentare:
30 comprimate filmate

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Roxiper, 20 mg/4 mg/1,25 mg, 30 comprimate filmate, Krka [3838989719524]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Roxiper, 20 mg/4 mg/1,25 mg, 30 comprimate filmate, Krka pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  23-07-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului KRKA

Vezi Politica de confidentialitate date personale