Serodeps 10 mg, 28 comprimate filmate, Terapia

escitalopram

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: TERAPIA SA

Cod produs: 8901296023976

Data expirarii: 30-09-2025

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

16,78 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Serodeps 10 mg, 28 comprimate filmate, Terapia [8901296023976]

Indicatii:
Serodeps conţine substanţa activă escitalopram. Serodeps aparţine unui grup de antidepresive denumit inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (ISRS). Aceste medicamente acţionează asupra sistemului serotoninergic din creier prin creşterea concentraţiei de serotonină. Tulburările de la nivelul sistemului serotoninergic sunt considerate un factor important în instalarea depresiei şi afecţiunilor înrudite.
Serodeps conţine escitalopram şi este utilizat în tratamentul depresiei (episoade majore de depresie) şi a tulburărilor de anxietate (cum sunt tulburările de panică cu sau fără agorafobie, tulburările de anxietate socială, tulburările de anxietate generalizată şi tulburările obsesiv-compulsive).
Este posibil să treacă aproximativ două săptămâni până când veți începe să vă simțiți mai bine.
Continuați să luați Serodeps chiar dacă durează un timp până la îmbunătăţirea stării dumneavoastră.
Adresați-vă unui medic dacă nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Serodeps:
- dacă sunteţi alergic la escitalopram sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Inainte să utilizaţi Serodeps, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Dacă utilizaţi Serodeps în timpul ultimelor 3 luni de sarcină, trebuie să fiţi avertizată despre faptul că următoarele efecte pot fi observate la copilul dumneavoastră nou-născut: tulburări de respiraţie, piele albăstruie, convulsii, modificări ale temperaturii corpului, dificultăţi la alimentare, vărsături, concentraţii mici ale zahărului în sânge, musculatură contractată sau flască, reflexe exagerate, tremor, neastâmpăr, iritabilitate, letargie, plâns constant, somnolenţă şi dificultăţi la adormire. Dacă nou-născutul dumneavoastră prezintă oricare dintre aceste simptome, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră.
Asiguraţi-vă că medicul dumneavoastră şi/sau moaşa ştiu că luaţi Serodeps. Când sunt administrate în timpul sarcinii, în special în ultimele 3 luni de sarcină, medicamentele de tipul Serodeps, pot creşte riscul de apariţie la copii a unei afecţiuni grave, numită hipertensiune arterială pulmonară persistentă a nou-născutului (HAPPN), care determină la copil o respiraţie mai rapidă şi un aspect albăstrui al pielii.
Aceste simptome apar de obicei în primele 24 de ore după naştere. Dacă observaţi acest lucru la copilul dumneavoastră, trebuie să contactaţi imediat medicul şi/sau moaşa dumneavoastră.
Dacă Serodeps este utilizat în timpul sarcinii, tratamentul nu trebuie niciodată întrerupt brusc.
Este de așteptat ca Serodeps să fie excretat în laptele matern.
Citalopramul, un medicament asemănător escitalopramului, determină reducerea calităţii spermei în studiile pe animale. Teoretic, acest lucru ar putea afecta fertilitatea, dar impactul asupra fertilităţii umane nu a fost observat încă.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Sunteţi sfătuit(ă) să nu conduceţi vehicule sau să nu folosiţi utilaje până când cunoaşteţi modul în care Serodeps vă afectează.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Compozitie:
- Substanţa activă este escitalopram (sub formă de oxalat). Fiecare comprimat filmat Serodeps conţine escitalopram 10 mg şi escitalopram 20 mg.

Prezentare:
28 comprimate filmate

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Serodeps 10 mg 28 comprimate filmate Terapia(escitalopram) face parte din grupa medicament:antidepresive isrs..
Grupa medicament: Antidepresive ISRS

Serodeps 10 mg, 28 comprimate filmate, Terapia [8901296023976]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Serodeps 10 mg, 28 comprimate filmate, Terapia pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  15-04-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului TERAPIA SA

Vezi Politica de confidentialitate date personale