Sitagliptin SUN, 50 mg, 28 comprimate filmate, Sun Pharmaceutical

sitagliptin

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: SUN PHARMACEUTICAL

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Sitagliptin SUN, 50 mg, 28 comprimate filmate, Sun Pharmaceutical

Indicatii:
Sitagliptin SUN conţine substanţa activă sitagliptin, care face parte dintr-o clasă de medicamente denumită clasa inhibitorilor DPP-4 (inhibitori ai dipeptidil peptidazei-4), care reduce valoarea glicemiei la pacienţii adulţi cu diabet zaharat tip 2.

Acest medicament ajută la creșterea valorilor insulinei eliberate după o masă şi reduce cantitatea de zahăr fabricat de organism.

Medicul dumneavoastră v-a recomandat acest medicament pentru a vă ajuta să scădeţi valoarea glucozei din sânge, care este prea mare din cauza diabetului de tip 2. Acest medicament poate fi utilizat singur sau în asociere cu anumite alte medicamente (insulină, metformin, sulfonilureice sau
glitazone) care scad glicemia, pe care este posibil să le luaţi deja pentru diabet împreună cu un program privind alimentaţia şi exerciţiile fizice.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Sitagliptin SUN:
- dacă sunteţi alergic la sitagliptin sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Sitagliptin SUN, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina şi alăptarea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Nu trebuie să luaţi acest medicament în timpul sarcinii.
Nu se cunoaşte dacă acest medicament trece în laptele uman. Nu trebuie să luaţi acest medicament dacă alăptaţi sau intenţionaţi să alăptaţi.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Acest medicament nu are nicio influență sau are influență neglijabilă asupra capacității de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. Cu toate acestea, au fost raportate ameţeală şi somnolenţă, care vă pot afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Utilizarea acestui medicament în asociere cu medicamente numite derivaţi de sulfoniluree sau cu insulină poate determina hipoglicemie, care vă poate afecta capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje sau lucrul fără siguranţa unui punct de sprijin.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza uzuală recomandată este:
− un comprimat filmat de 100 mg
− o singură dată pe zi
− pe cale orală

Dacă aveţi probleme cu rinichii, este posibil ca medicul dumneavoastră să vă prescrie doze mai mici (cum sunt 25 mg sau 50 mg).

Puteţi utiliza acest medicament cu sau fără alimente.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie:
- Substanţa activă este sitagliptin:
- Fiecare comprimat filmat Sitagliptin SUN 25 mg conţine fumarat de sitagliptin, echivalent cu 25 mg sitagliptin.
- Fiecare comprimat filmat Sitagliptin SUN 50 mg conţine fumarat de sitagliptin, echivalent cu 50 mg sitagliptin.
- Fiecare comprimat filmat Sitagliptin SUN 100 mg conţine fumarat de sitagliptin, echivalent cu 100 mg sitagliptin.
- Celelalte componente sunt: Nucleul comprimatului: hidrogenofosfat de calciu (E341), crospovidonă tip A (E1202), ulei de ricin hidrogenat, dibehenat de glicerină, stearat de magneziu (E470b). Filmul comprimatului: hipromeloza 2910/5 (E464), dioxid de titan (E171), macrogol 6000 (E1521), talc (E553b), oxid roşu de fier (E172), oxid galben de fier (E172).

Prezentare:
28 comprimate filmate

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Sitagliptin SUN 50 mg 28 comprimate filmate Sun Pharmaceutical(sitagliptin) face parte din grupa medicament:antidiabetice orale , contine substanța activă:sitagliptina..
Grupa medicament: Antidiabetice orale
Substanța activă: Sitagliptina

Sitagliptin SUN, 50 mg, 28 comprimate filmate, Sun Pharmaceutical

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Sitagliptin SUN, 50 mg, 28 comprimate filmate, Sun Pharmaceutical pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  24-05-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului SUN PHARMACEUTICAL

Vezi Politica de confidentialitate date personale