Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

Tramadol solutie injectabila, 50mg/1ml, 5 fiole, Krka

Clorhidrat de tramadol

Cod produs: 3838989500344

Brand: KRKA

Data expirarii: 31-05-2027

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Document: Prospect

6,52 LEI
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Tramadol solutie injectabila, 50mg/1ml, 5 fiole, Krka [3838989500344]

Indicatii:
Tramadolul este indicat în durerea moderată până la severă, acută sau cronică, atunci când administrarea pe cale orală nu este posibilă, de exemplu, în durerea din traumatisme (leziuni, fracturi), nevralgii severe, durerea din neoplasm şi infarctul miocardic, durere după proceduri diagnostice şi terapeutice.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la clorhidratul de tramadol sau la oricare dintre excipienţii.
Intoxicaţie acută cu deprimante ale sistemului nervos central (alcool etilic, antidepresive, neuroleptice, sedative, anxiolitice, hipnotice).
Copii cu vârsta sub 14 ani.
Tratament cu inhibitori de monoaminoxidază IMAO.

Precautii:
Inainte să utilizaţi Tramadol 100 mg/2 ml soluţie injectabilă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Sarcina
Nu a fost stabilită siguranța utilizării în timpul sarcinii. Dozele mari pot avea efecte nocive asupra fătului și nou-născutului. Administrare este permisă numai sub supraveghere medicală strictă, în cazuri urgente individuale, dacă beneficiul potențial pentru mamă justifică riscul pentru făt.
Alăptarea;
Trebuie reţinut că în timpul alăptării aproximativ 0,1% din medicament este excretat în laptele matern. În general, administrarea unei doze unice de Tramadol nu necesită întreruperea alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Medicamentul determină o influenţă majoră asupra capacităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje, în special în cazul consumului concomitent de alcool etilic. De aceea, în timpul tratamentului se interzice condusul vehiculelor şi folosirea utilajelor.

Mod de administrare:
Injectările intravenoase trebuie administrate foarte lent sau soluţia injectabilă poate fi diluată într-o soluţie perfuzabilă.
Dozele pot fi repetate la interval de 4 până la 6 ore.
Doza maximă la adulţi nu trebuie să depăşească 400 mg.

Compozitie:
Tramadol 50 mg/1 ml soluţie injectabilă 1 ml soluţie injectabilă conţine clorhidrat de tramadol 50 mg şi excipienţi: acetat de sodiu anhidru, apă pentru preparate injectabile.
Tramadol 100 mg/2 ml soluţie injectabilă 2 ml soluţie injectabilă conţine clorhidrat de tramadol 100 mg şi excipienţi: acetat de sodiu anhidru, apă pentru preparate injectabile.

Prezentare:
5 fiole x 1 ml

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Tramadol solutie injectabila, 50mg/1ml, 5 fiole, Krka [3838989500344]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Tramadol solutie injectabila, 50mg/1ml, 5 fiole, Krka pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  01-03-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului KRKA

Vezi Politica de confidentialitate date personale