Algoxib 100 mg, 30 capsule, Zentiva

celecoxib

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: ZENTIVA

Cod produs: 8594739229983

Data expirarii: 30-08-2024

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

22,34 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Algoxib 100 mg, 30 capsule, Zentiva [8594739229983]

Indicatii:
Algoxib este utilizat la adulţi pentru ameliorarea semnelor şi simptomelor care apar în poliartrita reumatoidă, în artroză şi în spondilita anchilozantă.
Algoxib aparţine grupului de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidine (AINS) şi, mai exact, subgrupului de medicamente cunoscute ca inhibitori specifici al ciclooxigenazei-2 (COX-2).
Organismul dumneavoastră produce prostaglandine, care pot determina durere şi inflamaţie. În afecțiuni precum artroza sau poliartrita reumatoidă organismul dumneavostră produce mai multe prostaglandine. Algoxib acţionează prin scăderea producerii de prostaglandine şi astfel reduce durerea şi inflamaţia.
Vă puteţi aștepta ca medicamentul să înceapă să aibă efect în câteva ore de la administrarea primei doze, dar este posibil să simţiţi efectul complet după câteva zile.

Contraindicatii:
Nu luaţi Algoxib:
- dacă sunteţi alergic la celecoxib sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Algoxib, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi ca aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-va medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Sarcina:
Algoxib nu trebuie utilizat de către femei gravide sau care pot rămâne gravide (femei cu potenţial fertil care nu utilizează metode de contracepţie eficace) în timpul tratamentului. Dacă rămâneţi gravidă în timpul tratamentului cu Algoxib, trebuie să întrerupeţi tratamentul şi să vă adresaţi medicului dumneavoastră pentru stabilirea unui tratament alternativ.
Alăptarea:
Algoxib nu trebuie utilizat în timpul alaptării.
Fertilitatea:
AINS, inclusiv Algoxib, pot face mai dificilă posibilitatea de a rămâne gravidă. Trebuie să îl informaţi pe medicul dumneavoastră dacă intenţionaţi să rămâneţi gravidă sau dacă aveţi probleme să rămâneţi gravidă.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Trebuie să fiţi conştient de felul în care reacţionaţi la Algoxib înainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Dacă prezentați ameţeli sau somnolenţă după ce aţi luat Algoxib, nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje până nu vă reveniţi

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavostră sau farmacistul.
Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Dacă aveţi impresia că efectul Algoxib este prea slab sau prea puternic, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Medicul dumneavoastră vă va spune ce doză de medicament trebuie să luaţi. Deoarece riscul apariţiei reacţiilor adverse asociate problemelor cardiace poate creşte odată cu doza şi durata utilizării, este foarte important să utilizaţi cea mai mică doză care vă poate controla durerea şi să nu luaţi Algoxib o perioadă de timp mai lungă decât este necesar pentru a controla simptomele.
Mod de administrare:
Algoxib este numai pentru administrare orală.
Capsulele de Algoxib trebuie înghiţite întregi, cu o cantitate suficientă de apă. Capsulele pot fi luate în orice moment al zilei, cu sau fără alimente. Cu toate acestea, este recomandabil să luaţi dozele de Algoxib în fiecare zi în acelaşi moment al zilei

Compozitie:
- Substanţa activă este celecoxib. O capsulă conţine celecoxib 100 mg sau 200 mg.
- Celelalte componente pentru Algoxib 100 mg capsule sunt: lactoză monohidrat, povidonă 40, croscarmeloză sodică, docusat sodic, stearat de magneziu. Învelişul conţine gelatină şi dioxid de titan (E171). Cerneala de inscripţionare conţine shellac, propilenglicol, soluţie concentrată de amoniac, hidroxid de potasiu, oxid negru de fer (E172).
- Celelalte componente pentru Algoxib 200 mg capsule sunt: lactoză monohidrat, povidonă 40, croscarmeloză sodică, lauril sulfat de sodiu, stearat de magneziu. Corpul capsulei conţine gelatină şi dioxid de titan (E171) iar capacul conţine gelatină, dioxid de titan (E171), oxid roşu de fer (E172) şi oxid galben de fer (E172). Cerneala de inscripţionare conţine shellac, propilenglicol, soluţie concentrată de amoniac, hidroxid de potasiu, oxid negru de fer (E172).

Prezentare:
30 capsule

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Algoxib 100 mg 30 capsule Zentiva(celecoxib) face parte din grupa medicament:antiinflamatoare nesteroidiene (ains)..

Algoxib 100 mg, 30 capsule, Zentiva [8594739229983]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Algoxib 100 mg, 30 capsule, Zentiva pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  12-06-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului ZENTIVA

Vezi Politica de confidentialitate date personale