Amarhyton, 50 mg, 28 capsule cu eliberare prelungita, Swyssi AG

acetat de flecainidă

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: SWYSSI AG

Data expirarii: 01-05-2025

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

33,37 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Amarhyton, 50 mg, 28 capsule cu eliberare prelungita, Swyssi AG

Indicatii:
Amarhyton capsule cu eliberare prelungită aparţine unei clase de medicamente denumite antiaritmice.
Inhibă conducerea stimulilor în inimă și prelungește timpul în care inima este în repaus, determinând inima să pompeze din nou normal.
Amarhyton capsule cu eliberare prelungită sunt:
- pentru anumite aritmii cardiace grave, care sunt adesea exprimate ca palpitații cardiace grave sau bătăi rapide ale inimii (tahicardie);
- pentru tulburări grave ale ritmului inimii (aritmii cardiace) care nu au raspuns la tratamentul cu alte medicamente sau dacă tratamentul nu a fost potrivit;
- pentru aritmii atriale grave atunci când tratamentul anterior nu a fost eficient.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Amarhyton:
- dacă sunteţi alergic la flecainidă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Amarhyton, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului

Sarcina şi alăptarea:
În timpul sarcinii, capsulele cu eliberare prelungită Amarhyton trebuie utilizate numai dacă beneficiul depășește riscurile, deoarece a fost demonstrat că flecainida traversează placenta la pacienții care primesc flecainidă în timpul sarcinii. Dacă se utilizează Amarhyton capsule cu eliberare prelungită în timpul sarcinii, trebuie monitorizată concentrația plasmatică maternă a flecainidei. Trebuie să vă adresați medicului de îndată ce suspectați că sunteți gravidă sau dacă intenţionaţi să rămâneţi gravidă.

Flecainida este secretă în laptele matern. Capsulele cu eliberare prelungită Amarhyton trebuie utilizate în timpul alăptării numai dacă beneficiile sunt mai mari decât riscurile.

Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că sunteți gravidă sau intenționați să rămâneţi gravidă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Dacă aveți reacții adverse cum sunt amețeli, vedere dublă sau vedere încețoșată sau dacă simțiți ușoară stare de confuzie, capacitatea dumneavoastră de a reacționa poate fi redusă. Acest lucru poate fi periculos în situații care necesită concentrare și atenție, cum sunt utilizarea drumului, manipularea mașinilor periculoase sau lucrul la înălțimi. Dacă nu sunteți sigur dacă Amarhyton capsule cu eliberare prelungită are un efect negativ asupra capacității dumneavoastră de a conduce vehicule, discutați acest lucru cu medicul dumneavoastră.

Mod de administrare:
Utilizaţi întodeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Medicul dumneavoastră va alege doza care este potrivită pentru boala dumneavoastră. În mod obişnuit, tratamentul cu Amarhyton capsule cu eliberare prelungită trebuie iniţiat sub supraveghere medicală (dacă este necesat, în spital). Urmați sfatul medicului dumneavoastră când luați Amarhyton capsule cu eliberare prelungită. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Când și cum ar trebui să fie luate capsulele:
Luaţi capsulele înghiţindu-le cu lichid suficient (de ex. cu apă). Doza zilnică se ia de obicei fragmentată de- a lungul zilei, pe stomacul gol, cu cel puţin o oră înainte de masă.

Doza generală este doar un ghid și este după cum urmează: doza inițială uzuală se situează între 100 și 200 mg. În cazul în care este necesară obţinerea rapidă a controlului aritmiei sau pacientul este supraponderal, doza maximă zilnică este de 400 mg.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanța activă eeste acetat de flecainidă.
Amarhyton 50 mg capsule cu eliberare prelungită: Fiecare capsulă conţine acetat de flecainidă 50 mg.
Amarhyton 100 mg capsule cu eliberare prelungită: Fiecare capsulă conţine acetat de flecainidă 100 mg.
- Celelalte capsulele sunt: Povidonă (K25), Celuloză microcristalină, Crospovidonă (tip A), Dioxid de siliciu coloidal anhidru, Stearat de magneziu,
Pentru acoperirea mini-tabletelor: Acidul metacrilic și copolimerul de metacrilat de metil (1:2), Macrogol 400, Talc.
Capsula conține următoarele ingrediente:
50 mg: gelatină și dioxid de titan (E171)
100 mg: gelatină, dioxid de titan (E171) și oxid negru de fer (E172).

Prezentare:
28 capsule cu eliberare prelungită

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Amarhyton, 50 mg, 28 capsule cu eliberare prelungita, Swyssi AG

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Amarhyton, 50 mg, 28 capsule cu eliberare prelungita, Swyssi AG pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  11-04-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului SWYSSI AG

Vezi Politica de confidentialitate date personale