Brimonidina Rompharm, 2 mg/ml picături oftalmice, soluție, 1 flacon x 5 ml, Rompharm

tartrat de brimonidină

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: ROMPHARM COMPANY

Cod produs: 5944728007567

Data expirarii: 01-07-2025

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

27,06 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Brimonidina Rompharm, 2 mg/ml picături oftalmice, soluție, 1 flacon x 5 ml, Rompharm [5944728007567]

Indicatii:
Brimonidină Rompharm este utilizat pentru a reduce presiunea din interiorul ochiului. Substanța activă din Brimonidină Rompharm este tartratul de brimonidină, care aparține unui grup de medicamente numite agoniști ai receptorilor alfa-2 adrenergici și acționează prin reducerea presiunii din interiorul globului ocular.

Poate fi utilizat fie singur, atunci când picăturile oftalmice care conțin beta-blocante sunt contraindicate fie împreună cu alte picături oftalmice, atunci când un singur medicament nu este suficient pentru a reduce presiunea intraoculară crescută din interiorul ochiului, în tratamentul glaucomului cu unghi deschis sau al hipertensiunii oculare.

Contraindicatii:
Nu utilizați Brimonidină Rompharm:
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la tartrat de brimonidină sau la oricare dintre componentele acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Brimonidină Rompharm, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina şi alăptarea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, cereți sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza acest medicament. Dacă sunteți gravidă sau este posibil să fiți gravidă, nu trebuie să utilizați Brimonidină Rompharm 2 mg/ml picături oftalmice, soluție decât dacă medicul dumneavoastră spune că este absolut necesar.

Brimonidină Rompharm nu trebuie utilizat în timpul alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Brimonidină Rompharm poate provoca vedere înceţoşată sau tulburări de vedere. Acest efect se poate înrăutăți pe timpul nopții sau în condiții de iluminare redusă.
Brimonidină Rompharm poate provoca, de asemenea, somnolență sau oboseală la unii pacienți.
Dacă prezentați astfel de reacții adverse, nu trebuie să conduceți vehicule sau să folosiți utilaje până la dispariția simptomelor.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna Brimonidină Rompharm exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza și frecvența de administrare:
Adulți:
Doza recomandată este de o picătură administrată în ochiul afectat (ochii afectați), de două ori pe zi, la interval de aproximativ 12 ore. Dacă utilizaţi acest medicament împreună cu alte medicamente cu administrare oftalmică (picături oftalmice sau unguente oftalmice), așteptați cel puţin 5-15 minute până să utilizați celelalte medicamente.
Pentru a fi eficiente, aceste picături oftalmice trebuie utilizate în fiecare zi.

Copii cu vârsta sub 12 ani:
Brimonidină Rompharm nu trebuie utilizat la sugari cu vârsta sub 2 ani.
Brimonidină Rompharm nu este recomandat la copii (de la 2 ani până la 12 ani).

Brimonidină Rompharm se prezintă sub formă de picături oftalmice. Medicul dumneavoastră vă va informa câte picături trebuie să utilizați pentru fiecare doză. Dacă utilizați Brimonidină Rompharm împreună cu un medicament cu administrare oftalmică (picături oftalmice sau unguente oftalmice), așteptați 5-15 minute înainte de a administra celălalt medicament.
Brimonidină Rompharm este destinat pentru utilizare la nivelul ochiului (ochilor).
Urmați cu atenție instrucțiunile medicului dumneavoastră și cereți medicului dumneavoastră sau farmacistului să vă explice orice lucru pe care nu îl înțelegeți.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie:
- Substanța activă este tartrat de brimonidină. Fiecare ml de soluție conține 2 mg de tartrat de brimonidină, echivalent cu 1,3 mg de brimonidină.
- Celelalte componente sunt alcool polivinilic, clorură de benzalconiu, clorură de sodiu, acid citric monohidrat, citrat trisodic dihidrat, acid clorhidric sau hidroxid de sodiu pentru ajustarea pH-ului, apă purificată.

Prezentare:
1 flacon x 5 ml

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Brimonidina Rompharm, 2 mg/ml picături oftalmice, soluție, 1 flacon x 5 ml, Rompharm [5944728007567]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Brimonidina Rompharm, 2 mg/ml picături oftalmice, soluție, 1 flacon x 5 ml, Rompharm pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  14-06-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului ROMPHARM COMPANY

Vezi Politica de confidentialitate date personale