Candesartan Sandoz 16 mg, 28 comprimate, Sandoz

candesartan cilexetil

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: SANDOZ

Cod produs: 3838957041688

Data expirarii: 30-03-2025

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

19,97 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Candesartan Sandoz 16 mg, 28 comprimate, Sandoz [3838957041688]

Indicatii:
Acest medicament se utilizează pentru a:
- trata tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arterială) la pacienţii adulţi, la copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.
- trata insuficienţa cardiacă la pacienţii adulţi cu funcţia musculaturii inimii scăzută atunci când inhibitorii enzimei de conversie ai angiotensinei (ECA) nu pot fi utilizați sau în completarea tratamentului cu inhibitori ECA atunci când simptomele persistă în ciuda tratamentului, iar antagoniștii receptorilor de mineralocorticoizi (ARM) nu pot fi utilizați (inhibitorii ECA și ARM sunt medicamente utilizate pentru a trata insuficienţa cardiacă).

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Candesartan Sandoz:
- dacă sunteţi alergic la candesartan cilexetil sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Inainte să utilizaţi Candesartan Sandoz, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Sarcina:
Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă sunteți (sau puteţi deveni) gravidă. În mod obişnuit medicul dumneavoastră vă va sfătui să întrerupeţi Candesartan Sandoz înainte de a deveni gravidă sau imediat ce aflaţi că sunteţi gravidă şi vă va sfătui să luaţi alt medicament în loc de Candesartan Sandoz. Candesartan Sandoz nu se recomandă în stadiile iniţiale ale sarcinii şi nu trebuie utilizat după 3 luni de sarcină, deoarece poate determina afectarea severă a copilului dumneavoastră dacă este utilizat după 3 luni de sarcină.
Alăptarea:
Spuneţi medicului dumneavoastră dacă alăptaţi sau urmează să alăptaţi. Candesartan Sandoz nu se recomandă mamelor care alăptează şi medicul dumneavoastră poate alege alt tratament în cazul în care doriţi să alăptaţi, mai ales dacă copilul dumneavoastră este nou-născut sau este prematur.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Unele persoane se pot simţi obosite sau ameţite atunci când utilizează Candesartan Sandoz. Dacă acest lucru vi se întâmplă dumneavoastră, nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Este important să continuaţi să utilizaţi Candesartan Sandoz în fiecare zi.
Puteţi să utilizaţi Candesartan Sandoz cu sau fără alimente.
Înghiţiţi comprimatul cu un pahar cu apă.
Încercaţi să luaţi comprimatul în fiecare zi, la aceeaşi oră. Acest lucru vă va ajuta să nu uitaţi să luaţi medicamentul.

Compozitie:
- Substanţa activă este candesartan cilexetil. Fiecare comprimat conţine candesartan cilexetil 16 mg.

Prezentare:
28 comprimate

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Candesartan Sandoz 16 mg 28 comprimate Sandoz(candesartan cilexetil) face parte din grupa medicament:antihipertensive, sartani (antagonisti ai angiotensinei ii )..

Candesartan Sandoz 16 mg, 28 comprimate, Sandoz [3838957041688]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Candesartan Sandoz 16 mg, 28 comprimate, Sandoz pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  30-05-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului SANDOZ

Vezi Politica de confidentialitate date personale