Baton proteic cu alune si nouga Protein Deluxe, 55g, Power System [4260044286051]
Proprietati:
- conținut ridicat de proteine;
- sărac în zahăr;
- sursă de fibre;
- fără ulei de palmier;
- fără zahăr adăugat (conține zahăr natural).
Mod de utilizare:
1-2 batone pe zi.
Ingrediente:
Ciocolată cu lapte Maltitol (îndulcitor: maltitol; unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia; aromă),proteine din lapte, umectant: glicerina; hidrolizat de colagen, proteină din soia, proteină hidrolizată din grâu, agent de încărcare: polidextroză;dextrină rezistentă, masă de cacao, îndulcitori: maltitol, sucraloză; Ulei de soia, unt de cacao, alune tocate 0,6%, lapte praf integral,sare, amidon de tapioca, arome, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, emulgator: lecitine de soia.
Precautii:
Poate avea efect laxativ dacă este consumat în exces.
Asigurați-vă că aveți o dietă echilibrată, variată și un stil de viață sănătos.
Poate contine urme de gluten, arahide si alte nuci.
Temperatura de pastrare: 5-25 grade.
Prezentare:
55g
Baton proteic cu alune si nouga Protein Deluxe 55g Power System(fără zahăr adăugat, fara ulei de palmier)
face parte din grupa medicament:aminoacizi si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi:obezitate si supraponderabilitate si are indicații in:nutritia intra-antrenament (intra-workout),
nutritia post-antrenament (post-workout),
nutritia pre-antrenament (pre-workout).
Informatii utile despre Baton proteic cu alune si nouga Protein Deluxe, 55g, Power System gasiti in articolele:
Accelerarea metabolismului si slabitul.
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Baton proteic cu alune si nouga Protein Deluxe, 55g, Power System pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 23-04-2024