Proprietati:
Baton proteic cu zahăr și îndulcitori
InformaÈ›ii nutriÈ›ionale 100g:Â
- Valoare energetică: 1692 kJ / 404 kcal,Â
- lipide: 19.0gÂ
-(din care saturate: 8.2g),Â
- carbohidraÈ›i: 37.0gÂ
- (din care zaharuri: 3.4g;Â
- din care polioli: 32.0g),Â
- fibre: 4.0g,Â
- proteine: 31.0g,Â
- sare: 0.49g.
Informații nutriționale 64g (baton):
- Valoare energetică: 1083 kJ / 258 kcal,Â
- lipide: 12.0gÂ
- (din care saturate: 5.3g),Â
- carbohidraÈ›i: 24.0gÂ
- (din care zaharuri: 2.2g;Â
- din care polioli: 20.0g),
- fibre: 2g,Â
- proteine: 20.0g,Â
- sare: 0.32g.Â
Mod de utilizare:
Recomandat: a se consuma ca gustare în cadrul unei diete echilibrate și sănătoase.
Ingrediente:Â
Amestec proteic (29%) [cazeinat de calciu (lapte), colagen hidrolizat, concentrat proteic din zer (lapte), izolat proteic din soia], ciocolată cu lapte de glazura cu îndulcitor (23
%) [îndulcitor (maltitoli), unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator (lecitine de soia), aromă naturală de vanilie], strat de caramel (13 %) [îndulcitor (maltitoli), umectant (glicerol), unt de cacao, izolat proteic din soia, colorant (caramel simplu), emulgator (lecitine), lapte condensat (lapte integral, zahăr),aromă, sare], îndulcitor (maltitoli),
umectant (glicerol), bucăți crocante de soia (5%) (izolat proteic din soia, amidon de tapioca, sare), emulgator (lecitine), ulei de floarea-soarelui, unt de cacao, apă, pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, arome. Glazura de ciocolata cu lapte: substanță solidă de cacao minim 35%, lapte minim 21%.
Precautii:
Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. A se depozita la loc uscat si ferit de lumina directă.
A se depozita la loc uscat si ferit de lumina directă a soarelui.
Alergeni: soia, lapte și cereale care conțin gluten. Poate conține și nuci, ouă, alune.
Prezentare:
64 g
.
Informatii utile despre Baton proteic PhD Smart Bar Choc Peanut Butter, 64 g, PhD Nutrition gasiti in articolele:
.