Proprietati:
Baton proteic cu zahăr și îndulcitori
Informații nutriționale 100g:
- Valoare energetică: 1681 kJ / 401 kcal,
- lipide: 18.0g
- (din care saturate: 8.1g),
- carbohidrați: 35.0g
- (din care zaharuri: 1,7g;
- din care polioli: 32.0g),
- fibre 4g,
- proteine: 30.0g,
- sare: 0.41g.
Informații nutriționale 64g (baton):
- Valoare energetică: 1076 kJ / 257 kcal,
- lipide: 12.0g
- (din care saturate: 5.2g),
- carbohidrați: 22.0g
- (din care zaharuri: 1.1g;
- din care polioli: 20.0g),
- fibre 42g,
- proteine: 20.0g,
- sare: 0.26g.
Mod de utilizare:
Recomandat: a se consuma ca gustare în cadrul unei diete echilibrate și sănătoase.
Ingrediente:
Amestec proteic (30%) [cazeinat de calciu (lapte), hidrolizat de colagen, concentrat proteic din zer (lapte), izolat proteic din soia], ciocolată albă cu îndulcitor (23%)
[îndulcitor (maltitoli), unt de cacao, lapte praf integral, emulgator (lecitine din soia), aromă naturală de vanilie], strat de caramel (13%) [îndulcitor (maltitoli), umectant (glicerol), unt de cacao, izolat proteic din soia, colorant (caramel simplu),Emulgator (lecitine), lapte condensat (lapte integral, zahăr), aromatizant, sare], îndulcitor (maltitoli), umectant (glicerol), bucăți crocante de cacao din soia (5%) (izolat proteic din soia, amidon de tapioca, pudră de cacao), emulgator (lecitine), ulei de floarea-soarelui, unt de cacao, apă, aromă. Ciocolata albă conține: lapte minim 22%.
Precautii:
Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. A se depozita la loc uscat si ferit de lumina directă.
A se depozita la loc uscat si ferit de lumina directă a soarelui.
Alergeni: soia, lapte. Poate conține și nuci, ouă, alune și cereale care conțin gluten.
Prezentare:
64 g
.
Informatii utile despre Baton proteic PhD Smart Bar Dark Choc Raspberry, 64 g, PhD Nutrition gasiti in articolele:
.