Proprietati:
Baton proteic cu zahăr și îndulcitori,
Informații nutriționale 100g:
- Valoare energetică: 1703 kJ / 407 kcal,
- lipide: 19.0g
- (din care saturate: 8.2g),
- carbohidrați: 37.0g
- (din care zaharuri: 3.4g;
- din care polioli: 32.0g),
- fibre: 4.0g,
- proteine: 30g,
- sare:
Informații nutriționale 64g (baton):
- Valoare energetică: 1083 kJ / 258 kcal,
- lipide: 12.0g
- (din care saturate: 5.2g),
- carbohidrați: 24.0g
- (din care zaharuri: 2.2g;
- din care polioli: 21.0g),
- fibre: 2g,
- proteine: 20.0g,
- sare: 0.31g.
Mod de utilizare:
Recomandat: a se consuma ca gustare în cadrul unei diete echilibrate și sănătoase.
Ingrediente:
Amestec proteic (29%) [cazeinat de calciu (lapte), colagen hidrolizat, concentrat proteic din zer (lapte), izolat proteic din soia], glazura din ciocolata cu lapte cu îndulcitor (23 %) [îndulcitor (maltitoli), unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator (lecitine de soia), aromă naturală de vanilie], strat de caramel (13 %) [îndulcitor (maltitoli), umectant (glicerol), unt de cacao, izolat proteic din soia, colorant (caramel simplu), emulgator (lecitine), lapte condensat (lapte integral, zahăr), aromă, sare], îndulcitor (maltitoli), umectant (glicerol), bucăți crocante de soia (5%) (izolat proteic din soia, amidon de tapioca, sare), emulgator (lecitine), ulei de floarea-soarelui, unt de cacao, apă, aromă. Glazura din ciocolata cu lapte: masa solida de cacao minim 35%, lapte minim 21%.
Precautii:
Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. A se depozita la loc uscat si ferit de lumina directă.
A se depozita la loc uscat si ferit de lumina directă a soarelui.
Alergeni: soia, lapte. Poate conține și nuci, ouă, alune și cereale care conțin gluten.
Prezentare:
64 g
.
Informatii utile despre Baton proteic PhD Smart Bar Cookies&Cream, 64 g, PhD Nutrition gasiti in articolele:
.