Proprietati:
Baton proteic cu zahăr și îndulcitori.
Informații nutriționale 100g:
- Valoare energetică: 1669 kJ / 398 kcal,
- lipide: 18.0g
- (din care saturate: 8.1g),
- carbohidrați: 35.0g
- (din care zaharuri: 1.6g;
- din care polioli: 32.0g),
- fibre 4g,
- proteine: 31.0g,
- sare: 0.4g.
Informații nutriționale 64g (baton):
- Valoare energetică: 1068 kJ / 255 kcal,
- lipide: 12.0g
- (din care saturate: 5.2g),
- carbohidrați: 23.0g
- (din care zaharuri: 1.0g;
- din care polioli: 20.0g),
- fibre 2g,
- proteine: 20.0g,
- sare: 0.26g.
Mod de utilizare:
Recomandat: a se consuma ca gustare în cadrul unei diete echilibrate și sănătoase.
Ingrediente:
Amestec proteic (30 %) [cazeinat de calciu (lapte), colagen hidrolizat, concentrat proteic din zer (lapte), izolat proteic din soia], glazura de ciocolată cu îndulcitor (23 %) [masă de cacao, îndulcitor (maltitoli), unt de cacao, emulgator (lecitine de soia), aromă naturală de vanilie], strat de caramel (13 %) [îndulcitor (maltitoli), umectant (glicerol), unt de cacao, izolat proteic din soia, colorant (caramel simplu), emulgator (lecitine), lapte condensat (lapte integral, zahăr), aromă, Sare], [Îndulcitor (maltitoli), umectant (glicerol), unt de cacao, izolat proteic din soia, colorant (caramel simplu), emulgator (lecitine), lapte condensat (lapte integral, zahăr), aromă, sare], îndulcitor (maltitoli), umectant (glicerol), bucăți crocante de cacao din soia (5 %) (izolat proteic din soia, amidon de tapioca, pudră de cacao), emulgator (lecitine), ulei de floarea-soarelui, unt de cacao, apă, pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, aromă. Glazura de ciocolata conține: substanță solidă de cacao minim 55%.
Precautii:
Consumul excesiv poate cauza efecte laxative. A se depozita la loc uscat si ferit de lumina directă.
A se depozita la loc uscat si ferit de lumina directă a soarelui.
Alergeni: soia, lapte. Poate conține și nuci, ouă, alune și cereale care conțin gluten.
Prezentare:
64 g
.
Informatii utile despre Baton proteic PhD Smart Bar Chocolate Brownie, 64 g, PhD Nutrition gasiti in articolele:
.