Ozempic sol. inj. in stilou injector (pen) preumplut, 0.50 mg, 1 bucata, Novo Nordisk

semaglutidă

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: NOVO NORDISK A/S

Cod produs: 5712249111991

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Ozempic sol. inj. in stilou injector (pen) preumplut, 0.50 mg, 1 bucata, Novo Nordisk [5712249111991]

Indicatii:
Ozempic conține substanța activă semaglutidă. Aceasta ajută organismul la scăderea concentrației de zahăr din sânge, doar atunci când aceasta este prea mare, și poate ajuta la prevenirea bolilor cardiace.
Cum să utilizați Ozempic:
- în monoterapie - în cazul în care concentrația de zahăr din sângele dumneavoastră nu poate fi controlată suficient numai prin dietă și exerciții fizice și nu puteți utiliza metformin (alt medicament antidiabetic) sau
- în asociere cu alte medicamente antidiabetice - atunci când acestea nu pot controla concentrațiile de zahăr din sânge. Aceste alte medicamente antidiabetice pot include: antidiabetice orale (cum ar fi metformin, tiazolidindione, sulfoniluree, inhibitor al
co-transportorului 2 de sodiu-glucoză (SGLT2)) sau insulină.
Este important să continuați cu planul de dietă și exerciții fizice așa cum v-a spus medicul dumneavoastră, farmacistul sau asistenta medicală.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Ozempic:
- dacă sunteți alergic la semaglutidă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. 

Precautii:
Inainte să utilizaţi Ozempic, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă, sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Acest medicament nu trebuie utilizat în timpul sarcinii, deoarece nu se cunoaște dacă poate afecta fătul. Prin urmare, se recomandă utilizarea unor metode de contracepție în timpul utilizării acestui medicament. Dacă doriți să rămâneți gravidă, trebuie să încetați să utilizați acest medicament cu cel puțin două luni înainte. Dacă rămâneți gravidă când utilizați acest medicament, discutați imediat cu medicul dumneavoastră, deoarece tratamentul dumneavoastră va trebui schimbat.
Nu utilizați acest medicament dacă alăptați, deoarece nu este cunoscut dacă trece în laptele matern.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:
Dacă utilizați acest medicament în asociere cu o sulfoniluree sau insulină, poate să apară scăderea concentrației de zahăr din sânge (hipoglicemie), ceea ce vă poate reduce capacitatea de concentrare.
Evitați conducerea vehiculelor sau folosirea utilajelor dacă aveți semne de hipoglicemie.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutați cu medicul dumneavoastră, cu farmacistul sau cu asistenta medicală dacă nu sunteți sigur.
Cât se utilizează
- Doza inițială este de 0,25 mg, administrată o dată pe săptămână, timp de patru săptămâni.
- După patru săptămâni, medicul dumneavoastră va crește doza la 0,5 mg, o dată pe săptămână.
- În cazul în care concentrația de zahăr din sânge nu este controlată corespunzător cu o doză de 0,5 mg, administrată o dată pe săptămână, este posibil ca medicul dumneavoastră să crească doza la 1 mg, o dată pe săptămână.
Nu schimbați doza dacă medicul dumneavoastră nu v-a recomandat acest lucru.

Compozitie:
- Substanța activă este semaglutidă. Un ml soluție injectabilă conține semaglutidă 1,34 mg. Un stilou injector (pen) preumplut conține semaglutidă 2 mg în 1,5 ml soluție. Fiecare doză conține semaglutidă 0,5 mg în 0,37 ml.
- Celelalte componente sunt: fosfat disodic dihidrat, propilen glicol, fenol, apă pentru preparate injectabile, hidroxid de sodiu/acid clorhidric (pentru ajustarea pH-ului).

Prezentare:
3 stilouri injectoare (pen-uri) preumplute + 12 ace 

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Ozempic sol. inj. in stilou injector (pen) preumplut 0.50 mg 1 bucata Novo Nordisk(semaglutidă) face parte din grupa medicament:analogi ai peptidei 1 asemanatoare glucagonului (glp-1)..

Ozempic sol. inj. in stilou injector (pen) preumplut, 0.50 mg, 1 bucata, Novo Nordisk [5712249111991]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Ozempic sol. inj. in stilou injector (pen) preumplut, 0.50 mg, 1 bucata, Novo Nordisk pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  30-05-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului NOVO NORDISK A/S

Vezi Politica de confidentialitate date personale