Tratul Plus, 50 capsule gastrorezistente, Lannacher

Diclofenac sodic, clorhidrat de tiamină (vitamina B1 ), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6 ), ciancobalamină (vitamina B12 )

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: LANNACHER

Cod produs: 9008732004274

Data expirarii: 01-07-2024

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

32,99 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Tratul Plus, 50 capsule gastrorezistente, Lannacher [9008732004274]

Indicatii:
Tratul Plus conţine o combinaţie între substanţa activă diclofenac sodic şi vitaminele B1, B6 şi B12.
Diclofenacul aparţine unui grup de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) şi are efect de reducere a durerii, inflamaţiei şi febrei.
Ca toate vitaminele, vitaminele B din acestă combinaţie sunt componente esenţiale în alimentaţie, care nu pot fi produse de organism.
În tratamentul bolilor sistemului nervos, vitaminele din grupul B acţioneză prin compensarea deficienţelor de vitamină B asociate acestor boli.
Tratul Plus este indicat adulţilor cu vârsta de 18 ani şi peste pentru tratamentul:
- durerilor din bolile inflamatorii care nu sunt asociate reumatismului
- formelor de reumatism inflamator
- simptomelor degenerative ale aparatului locomotor care includ inflamaţia
- crizelor de gută.
- durerii nervoase, de exemplu în regiunea gâtului sau umerilor, durerii lombare sau a nevritei nervului sciatic.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Tratul Plus:
- dacă sunteţi alergic la diclofenac sodic, tiamină (vitamina B1), piridoxină (vitamina B6) sau ciancobalamină (vitamina B12), sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Inainte să utilizaţi Tratul Plus, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Sarcina:
Cantităţile zilnice de vitamine B1, B 6 şi B 12 recomandate pentru administrare în timpul sarcinii sunt depăşite de cantităţile conţinute de Tratul Plus, astfel că acest medicament nu trebuie utilizat. În timpul primului şi al celui de-al doilea trimestru de sarcină, Tratul Plus trebuie utilizat numai dacă medicul dumneavoastră consideră absolut necesar. Însă, trebuie utilizat pentru o perioadă scurtă de timp
şi în doza cea mai mică posibilă.
Diclofenacul nu trebuie utilizat în timpul ultimului trimestru de sarcină datorită riscului de afectare a circulaţiei fătului precum şi datorită riscului de prelungire a travaliului şi de sângerare abundentă în timpul naşterii.
Alăptarea:
Cantităţi mici din substanţa activă diclofenac trec în laptele matern. Deşi nu se cunosc efecte negative asupra sugarului, alăptarea trebuie temporar întreruptă în cazul utilizării de scurtă durată a diclofenacului.
Dacă este recomandată utilizarea de lungă durată sau sunt necesare doze mari, alăptarea trebuie întreruptă întru totul.
Vitaminele B 1, B6 şi B 12 trec în laptele matern. Dozele mari de vitamina B6 pot să scadă cantitatea de lapte produsă. Prin urmare, Tratul Plus nu trebuie utilizat în timpul alăptării.
Fertilitatea
Ca şi în cazul altor AINS, diclofenacul poate afecta fertilitatea femeii şi prin urmare, nu este recomdat femeilor care intenţionează să rămână gravide. La femeile care au dificultăţi în a rămâne gravide sau care urmează să fie supuse unei exminări pentru o posibilă infertilitate, trebuie avută în vederea oprirea tratamentului cu diclofenac.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Acest medicament poate influenţa capacitatea de reacţie şi capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Deoarece dozajul va depinde de tipul şi severitatea bolii, trebuie să urmaţi cu atenţie instrucţiunile medicului dumneavoastră.
În afară de cazul când medicul dumneavoastră v-a recomandat altceva, doza trebuie să fie cât mai mică posibil şi durata tratamentului cât mai scurtă. Doza zilnică totală este de obicei divizată în două sau trei doze individuale.

Compozitie:
- Substanţele active sunt: diclofenac sodic, clorhidrat de tiamină (vitamina B1), clorhidrat depiridoxină (vitamina B6) şi ciancobalamină (vitamina B12). Fiecare capsulă gastrorezistentă conţine diclofenac sodic 50 mg, clorhidrat de tiamină (vitamina B1) 50 mg, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6) 50 mg şi ciancobalamină (vitamina B12) 0,25 mg

Prezentare:
50 capsule gastrorezistente

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Tratul Plus, 50 capsule gastrorezistente, Lannacher [9008732004274]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Tratul Plus, 50 capsule gastrorezistente, Lannacher pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  16-04-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului LANNACHER

Vezi Politica de confidentialitate date personale