Trimbow, 87 micrograme/5 micrograme/9 micrograme soluție de inhalat presurizată, 1 flacon, Chiesi Farmaceutici

dipropionat de beclometazonă/fumarat de formoterol dihidrat/glicopironiu

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: CHIESI PHARMACEUTICALS

Cod produs: 9005639007421

Data expirarii: 31-05-2025

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

329,81 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Trimbow, 87 micrograme/5 micrograme/9 micrograme soluție de inhalat presurizată, 1 flacon, Chiesi Farmaceutici [9005639007421]

Indicatii:
Trimbow este un medicament care ajută la respirație, care conține trei substanțe active:
- dipropionat de beclometazonă,
- fumarat de formoterol dihidrat și
- glicopironiu.
Dipropionatul de beclometazonă aparține unui grup de medicamente numite corticosteroizi, care acționează pentru a reduce umflarea și iritația de la nivelul plămânilor dumneavoastră.
Formoterolul și glicopironiul sunt medicamente numite bronhodilatatoare cu durată lungă de acțiune.
Acestea acționează în moduri diferite pentru a vă relaxa mușchii de la nivelul căilor respiratorii, ajutând la deschiderea în mai mare măsură a căilor respiratorii și permițându-vă să respirați mai ușor.
Tratamentul regulat cu aceste trei substanțe active ajută la ameliorarea și prevenirea simptomelor cum sunt dificultățile la respirație, respirația șuierătoare și tusea la pacienții adulți cu boală pulmonară obstructivă.
Trimbow este utilizat pentru tratamentul obișnuit al
- bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) la adulți
- astmului bronșic la adulți.
Trimbow poate reduce exacerbările (acutizările) simptomelor de BPOC și de astm bronșic.
BPOC este o boală gravă, de lungă durată, în cadrul căreia căile respiratorii se blochează, iar săculețele cu aer din interiorul plămânilor se deteriorează, ducând la dificultăţi la respiraţie.
Astmul bronșic este o boală gravă, de lungă durată, în care mușchii care înconjoară căile respiratorii se strâng (bronhoconstricție), sunt umflați și iritați (inflamație). Simptomele apar și dispar și includ dificultăți la respirație, respirație șuierătoare, constricție la nivelul pieptului și tuse.
Trebuie să utilizați Trimbow în fiecare zi, nu numai atunci când aveți probleme de respirație sau alte simptome de astm bronșic. Acest lucru va asigura ținerea adecvată sub control a astmului bronșic. Nu utilizați acest medicament pentru a ameliora o criză apărută brusc cu lipsă de aer sau respirație șuierătoare.

Contraindicatii:
Nu utilizați Trimbow:
- dacă sunteți alergic la dipropionat de beclometazonă, fumarat de formoterol dihidrat și/sau glicopironiu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Trimbow, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina și alăptarea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a utiliza acest medicament.
Trebuie să utilizați Trimbow în timpul sarcinii numai dacă medicul dumneavoastră vă indică să faceți acest lucru. Este de preferat să evitați utilizarea Trimbow în timpul travaliului, din cauza efectelor inhibitorii ale formoterolului asupra contracțiilor uterine.
Nu trebuie să utilizați Trimbow în timpul alăptării. Dumneavoastră și medicul dumneavoastră trebuie să luați decizia fie de a întrerupe alăptarea, fie de a întrerupe/de a vă abține de la tratamentul cu
Trimbow, având în vedere beneficiul alăptării pentru copilul dumneavoastră şi beneficiul tratamentului pentru dumneavoastră.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Este puțin probabil ca Trimbow să vă afecteze capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza recomandată este de două pufuri dimineața și două pufuri seara.
Nu utilizați mai mult decât vă spune medicul dumneavoastră să utilizați.
Trebuie să utilizați Trimbow în fiecare zi, chiar și atunci când astmul bronșic nu vă deranjează.
Nu utilizați acest medicament pentru a ameliora o criză apărută brusc cu lipsă de aer sau respirație șuierătoare.

Dacă credeți că acest medicament nu este foarte eficace, adresați-vă medicului dumneavoastră.
Dacă ați utilizat anterior un inhalator diferit care conține dipropionat de beclometazonă, cereți sfatul medicului dumneavoastră, deoarece doza eficace de dipropionat de beclometazonă din Trimbow pentru tratamentul bolii pulmonare obstructive poate fi mai scăzută decât cea din alte inhalatoare.

Calea de administrare:
Trimbow este destinat administrării inhalatorii.
Trebuie să inhalați medicamentul pe gură, iar acest lucru duce medicamentul direct la nivelul plămânilor.
Acest medicament este inclus într-un flacon presurizat, într-un inhalator din plastic cu un aplicator bucal.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanțele active sunt: dipropionat de beclometazonă, fumarat de formoterol dihidrat și glicopironiu.
Fiecare doză eliberată (doza eliberată prin aplicatorul bucal) conține dipropionat de beclometazonă 87 micrograme, fumarat de formoterol dihidrat 5 micrograme și glicopironiu 9 micrograme (sub formă de bromură de glicopironiu 11 micrograme).
Fiecare doză măsurată (doză eliberată prin valvă) conține dipropionat de beclometazonă 100 micrograme, fumarat de formoterol dihidrat 6 micrograme și glicopironiu 10 micrograme (sub formă de bromură de glicopironiu 12,5 micrograme).

- Celelalte componente sunt: alcool etilic (etanol) anhidru (vezi pct. 2), acid clorhidric, propulsor: norfluran.

Prezentare:
1 flacon

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Trimbow, 87 micrograme/5 micrograme/9 micrograme soluție de inhalat presurizată, 1 flacon, Chiesi Farmaceutici [9005639007421]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Trimbow, 87 micrograme/5 micrograme/9 micrograme soluție de inhalat presurizată, 1 flacon, Chiesi Farmaceutici pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  15-04-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului CHIESI PHARMACEUTICALS

Vezi Politica de confidentialitate date personale