Kreon 25000, 20 capsule gastrorezistente, Viatris

pancreatină

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: VIATRIS

Cod produs: 5099151920584

Data expirarii: 30-07-2025

Tip: Medicament fara reteta

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

61,00 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Kreon 25000, 20 capsule gastrorezistente, Viatris [5099151920584]

Indicații: 
Kreon 25000 capsule este indicat în tratamentul insuficienței exocrine, cauzată de: fibroză chistică de pancreas; pancreatită cronică; pancreatectomie; gastrectomie totală; rezecție gastrică parțială (Billroth I/II); obstrucție ductală neoplazică (de ex., în neoplasmul de pancreas sau de cai biliare comune). Suplimentarea enzimatică pancreatică poate fi, de asemenea, de folos în tratamentul durerii pancreatice sau în tratamentul pancreatitei alogrefe tardive și al insuficienței pancreatice exocrine la vârstnici.

Compoziție:
-Substanţa activă este pancreatina. O capsulă conţine 300 mg (amilază 18000 U-FE, lipază 25000 U-FE, protează 1000 U-FE).
-Celelalte componente sunt: conţinutul capsulei: macrogol 4000, hipromeloză ftalat, cetil alcool, trietilcitrat, dimeticonă 1000.
-capsula: gelatină, oxid roşu de fer (E 172), oxid galben de fer (E 172), dioxid de titan (E 171), laurilsulfat de sodiu. 

Mod de administrare:  
Dozajul se adaptează la nevoile individuale și depinde de severitatea bolii și de conținutul mâncării. Dacă nu este altfel prescris de către medic, la adulți (inclusiv vârstnici) și copii: inițial una sau două capsule la fiecare masă principală și o capsulă la fiecare gustare, apoi se ajustează doza în funcție de răspuns. Experiența clinică arată că doza efectivă se poate situa între 5 și 15 capsule zilnic. Capsulele trebuie înghițite cu lichid suficient (aproximativ 100 ml). Se recomandă să se ia jumătate sau o treime din doza totală la începutul mesei și restul în timpul mesei. Capsulele și microsferele trebuie înghițite întregi, fără a fi mestecate sau înghițite. Dacă înghițirea capsulelor este dificilă (de ex. la copii sau la pacienții vârstnici), capsulele pot fi desfăcute și minimicrosferele adăugate la o mâncare ușoară care nu necesită mestecare sau luate cu lichid. Orice amestec al minimicrosferelor în mâncare sau în lichid trebuie luat imediat și nu trebuie păstrat. Mestecarea sau zdrobirea minimicro-sferelor, ca și adăugarea minimicrosferelor în mâncare cu un pH mai mare de 5,5 distrug învelișul enteric protector.

Contraindicaţii
Enzimele pancreatice nu trebuie administrate în timpul fazelor precoce ale pancreatitei acute și la acei pacienți cu hipersensibilitate cunoscută la pancreatină de origine porcină.

Precauţii:
Dacă manifestaţi oricereacţii adverse adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Medicul dumneavoastră va decide dacă trebuie să utilizaţi Kreon şi în ce doză. Kreon poate fi utilizat pe perioada alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Este puţin probabil caKreon să afecteze capacitatea dumneavoastră de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Prezentare:
20 capsule gastrorezistente

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Kreon 25000 20 capsule gastrorezistente Viatris(pancreatină) face parte din grupa medicament:enzime digestive , contine substanța activă:pancreatina si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi:insufiecienta pancreatica exocrina, sindromul colonului iritabil si are indicații in:balonarea si meteorismul abdominal.
Informatii utile despre Kreon 25000, 20 capsule gastrorezistente, Viatris gasiti in articolele: Durere epigastrica.
Informatii utile: Durere epigastrica
Grupa medicament: Enzime digestive
Substanța activă: Pancreatina
Utilizat în baza recomandării medicale în: Insufiecienta pancreatica exocrina , Sindromul colonului iritabil
Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Kreon 25000, 20 capsule gastrorezistente, Viatris [5099151920584]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Kreon 25000, 20 capsule gastrorezistente, Viatris pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  21-04-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului VIATRIS

Vezi Politica de confidentialitate date personale