Asketon, 50 mg, 30 comprimate filmate, Medochemie Ltd

Clorhidrat de itopridă

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: MEDOCHEMIE LTD

Cod produs: 5290931031029

Data expirarii: 30-04-2026

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

44,50 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Asketon, 50 mg, 30 comprimate filmate, Medochemie Ltd [5290931031029]

Indicatii:
Asketon face parte dintr-o clasă de medicamente numite prokinetice gastrointestinale.Agenții prokinetici sunt medicamente care normalizează sau accelerează și îmbunătățesc tranzitului intestinal (motilitatea intestinală). Rezultatele administrării lor sunt golirea gastrică accelerată, o rata accelerată de trecere a alimentelor digerate prin intestinul subțire și un tonus crescut ale sfincterului esofagian inferior. În plus Asketon suprimă vărsăturile.

Asketon este indicat pentru tratamentul simptomelor care rezultă din golirea gastrică lentă, cum sunt senzația de „stomac plin”, dureri abdominale superioare, lipsa poftei de mâncare, arsuri la stomac, greață și vărsături în tulburări gastro-intestinale care nu sunt cauzate de ulcer sau boli organice care afectează rata de trecere a alimentelor digerate prin tractul gastro-intestinal.
Asketon este destinat adulților.

Contraindicatii:
Nu luați Asketon:
- dacă sunteți alergic la itoprid sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precauţii:
Înainte să luați Asketon, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneţi gravidă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Siguranţa utilizării Asketon în timpul sarcinii nu a fost stabilită. Prin urmare, Asketon trebuie să fie administrat femeilor gravide doar dacă beneficiul terapeutic depășește riscul potenţial.
Din cauza posibilităţii apariţiei efectelor adverse la sugar, o decizie trebuie luată dacă se întrerupe alăptarea sau utilizarea Asketon, ţinând cont de importanţa medicamentului pentru mama care alăptează

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:
Cu toate că nu a fost identificat nici un efect asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje, afectarea atenţiei nu poate fi exclusă deoarece foarte rar pot apărea ameţeli.
In aceste cazuri, nu trebuie să conduceți vehicule sau să folosiți utilaje până când aceste simptome nu dispar.

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Dacă nu sunteți sigur, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.

Doza recomandată la adulți (pe bază de prescripție medicală) este de 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mese.
Doza poate fi redusă în funcție de vârstă și de istoricul bolii. Doza exactă și durata tratamentului va fi stabilită de către medicul dumneavoastră.

Pacienţi cu insuficienţă hepatică sau renală şi vârstnici:
În cazul în care aveți insuficiență renală sau hepatică sau sunteți în vârstă, medicul dumneavoastră vă va observa mai atent. În cazul în care apare orice reacție adversă, spuneți medicului dumneavoastră. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda reducerea dozei sau întreruperea tratamentului.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanța activă este itoprida. Fiecare comprimat filmat conține clorhidrat de itopridă 50 mg.
- Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, carmeloză, amidon de porumb pregelatinizat, dioxid de siliciu coloidal anhidru, stearat de magneziu, hipromeloza 2910, dioxid de titan (E 171), macrogol 6000, talc.

Prezentare:
30 comprimate filmate

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Asketon, 50 mg, 30 comprimate filmate, Medochemie Ltd [5290931031029]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Asketon, 50 mg, 30 comprimate filmate, Medochemie Ltd pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  17-04-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului MEDOCHEMIE LTD

Vezi Politica de confidentialitate date personale