Miere de rapita, 500 g, Institutul Apicol [5941722000433]
Proprietati:
- mierea este o sursa naturala de carbohidrati direct si complet asimilabili, scutind organismul de efort in actul digestiei, ce sustine necesitatile energetice ale organismului, conferind rezistenta la oboseala, dar si un randament mental mai bun;
- pe langa zaharuri, se regasesc si elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi si enzime) necesare functionarii optime a organismului uman;
- prezenta vitaminelor (B1 ,B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A si vitamina K), mineralelor (calciul, magneziu, potasiu etc.) si antioxidantilor in miere o recomanda in cazurile de astenie, in starile de convalescenta si in sustinerea imunitati;
- prin conținutul bogat în glucoză, consumul acestui sortiment de miere asigură rezistență la oboseală și eforturi repetate atât fizice cât și intelectuale.
Ingrediente:
Miere de rapita.
Prezentare:
500 g
Miere de rapita 500 g Institutul Apicol(continut bogat de glucoza)
intoleranta la gluten:ziua 3: gustare fara gluten - budinca de tapioca cu visine si cacao,
ziua 5: mic dejun mamaliga proteica cu caise si polen si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi:sindrom astenic si are indicații in:avitaminoza (deficitul de vitamine),
imunitate scazuta.
Informatii utile despre Miere de rapita, 500 g, Institutul Apicol gasiti in articolele:
Astenia de primavară,
Produse apicole (miere, propolis, polen, pastura, laptisor de matca, ceara, veninul de albina si apilarnil),
Sistemul imunitar.
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Miere de rapita, 500 g, Institutul Apicol pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:
 09-04-2024