Acid tioctic Rompharm, 600 mg/24 ml soluţie injectabilă, 5 flacoane, Rompharm

Acid tioctic

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: ROMPHARM COMPANY

Data expirarii: 01-05-2025

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

90,60 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Acid tioctic Rompharm, 600 mg/24 ml soluţie injectabilă, 5 flacoane, Rompharm

Indicatii:
Acidul tioctic, substanţa activă din Acid tioctic Rompharm, este o substanţă produsă în organism şi are un efect asupra anumitor funcţii metabolice ale organismului. Mai mult, acidul tioctic are proprietăţi antioxidante, care protejează celula nervoasă împotriva produşilor de degradare reactivi. 

Acid tioctic Rompharm este utilizat pentru tratamentul simptomelor de polineuropatie periferică diabetică senzitivomotorie. 

Contraindicatii:
Nu trebuie să vi se administreze Acid tioctic Rompharm 600 mg/24 ml soluţie perfuzabilă:
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la acidul tioctic sau la oricare dintre celelalte componente ale  acestui medicament.

Precautii:
Înainte să să vi se administreze Acid tioctic Rompharm 600 mg/24 ml soluţie perfuzabilă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. 

Femeile gravide sau care alăptează nu trebuie să utilizeze Acid tioctic Rompharm cu excepția cazului în care medicul le recomandă acest lucru, deoarece în acest moment nu există niciun fel de informaţii disponibile pentru aceste paciente. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Au fost raportate cazuri foarte rare de ameţeli, dureri de cap şi vedere dublă (simptome de hipoglicemie). Dacă aveți aceste manifestări, nu conduceți vehicule și nu folosiți utilaje. 

Mod de administrare:
Urmați cu atenție toate instrucțiunile date de către medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă nu sunteţi sigur. 

Doza recomandată este: 
Doza recomandată pentru adulţii cu polineuropatie diabetică senzitivomotorie este de 1 flacon (24ml soluţie injectabilă) de Acid tioctic Rompharm (600mg acid tioctic) zilnic. 

Mod de administrare: 
Acid tioctic Rompharm poate fi administrat fie prin injecţie intravenoasă sub formă de soluţie nediluată sau ca perfuzie de scurtă durată, atunci când este diluat cu o soluţie de ser fiziologic. 
Acid tioctic Rompharm trebuie administrat pe o durată de cel puţin 12 minute. 
Deoarece substanţa activă este sensibilă la lumină, soluţia pentru perfuzie trebuie preparată imediat înainte de administrare şi trebuie protejată de lumină (de exemplu, cu folie de aluminiu). 

Durata tratamentului :
Injecţia vă va fi administrată de către medicul dumneavoastră în faza iniţială a tratamentului, timp de 2 până la 4 săptămâni. Medicul vă va spune când trebuie să treceţi la o formă farmaceutică cu administrare orală a acidului tioctic ca tratament de întreţinere. 
Vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră dacă observaţi că efectul Acid tioctic Rompharm este prea puternic sau prea slab.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie:
- Substanța activă este acid tioctic. Fiecare flacon conţine 600 mg acid tioctic (sub formă de tioctat de trometamol) în 24 ml soluţie injectabilă. 

- Celelalte componente sunt: trometamol, trometamol soluţie 1M (pentru ajustarea pH-ului) şi apă pentru preparate injectabile.

Prezentare:
5 flacoane

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Acid tioctic Rompharm, 600 mg/24 ml soluţie injectabilă, 5 flacoane, Rompharm

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Acid tioctic Rompharm, 600 mg/24 ml soluţie injectabilă, 5 flacoane, Rompharm pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  09-04-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului ROMPHARM COMPANY

Vezi Politica de confidentialitate date personale