Perindopril tosilat/Indapamidă Teva, 5 mg/1,25 mg, 30 comprimate filmate, Teva Pharmaceuticals

perindopril tosilat, indapamidă

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: TEVA PHARMACEUTICALS

Cod produs: 5053058000459

Data expirarii: 30-06-2025

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

15,45 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Perindopril tosilat/Indapamidă Teva, 5 mg/1,25 mg, 30 comprimate filmate, Teva Pharmaceuticals [5053058000459]

Indicatii:
Perindopril Tosilat/Indapamidă Teva este o combinaţie în doză fixă între două substanţe active, perindopril şi indapamidă. Este un medicament antihipertensiv şi se utilizează în tratamentul tensiunii arteriale mari (hipertensiune arterială). Perindopril Tosilat/Indapamidă Teva este indicat la pacienţii care sunt trataţi deja cu perindopril 10 mg şi indapamidă 2,5 mg administrate sub formă de comprimate separate; aceşti pacienţi pot să utilizeze, în schimb, un comprimat de Perindopril Tosilat/Indapamidă Teva care conţine ambele substanţe active.

Perindoprilul aparţine unei clase de medicamente numite inhibitori ai ECA. Acestea acţionează prin lărgirea vaselor de sânge, ceea ce face mai uşoară pomparea de către inima dumneavoastră a sângelui în vasele de sânge. Indapamida este un diuretic. Diureticele măresc cantitatea de urină produsă de către rinichi. Cu toate acestea, indapamida este diferită de alte diuretice, deoarece determină doar o creştere uşoară a cantităţii de urină produse. Fiecare dintre cele două substanţe active reduce tensiunea arterială şi acţionează împreună pentru a vă controla tensiunea arterială.

Contraindicatii:
Nu luaţi Perindopril Tosilat/Indapamidă Teva:
- dacă sunteţi alergic la perindopril, la indapamidă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să luaţi Perindopril Tosilat/Indapamidă Teva, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina şi alăptarea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Sarcina:
În mod obişnuit, medicul dumneavoastră vă va sfătui să opriţi utilizarea Perindopril Tosilat/Indapamidă Teva înainte de a rămâne gravidă sau imediat ce aflaţi că sunteţi gravidă şi vă va recomanda să luaţi alt medicament în loc de Perindopril Tosilat/Indapamidă Teva. Perindopril Tosilat/Indapamidă Teva nu este recomandat la începutul sarcinii şi nu trebuie utilizat dacă sunteți gravidă în mai mult de 3 luni, deoarece, dacă este administrat după luna a treia de sarcină, vă poate
afecta grav copilul.

Alăptarea:
Perindopril Tosilat/Indapamidă Teva NU TREBUIE UTILIZAT de către mamele care alăptează şi medicul dumneavoastră vă poate recomanda alt tratament dacă doriţi să alăptaţi, mai ales dacă este vorba despre un copil nou-născut sau născut prematur.
Adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
În mod obişnuit, Perindopril Tosilat/Indapamidă Teva nu afectează vigilenţa, dar, la unii pacienţi, pot să apară diferite reacţii, cum sunt ameţeli sau slăbiciune, determinate de scăderea tensiunii arteriale. În aceste cazuri, capacitatea dumneavoastră de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje poate fi afectată.

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.
Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Doza recomandată este de un comprimat administrat odată pe zi. Luați comprimatul de preferat dimineaţa, înainte de masă. Înghiţiţi comprimatul cu un pahar cu apă.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţele active sunt perindopril tosilat şi indapamidă. Fiecare comprimat filmat conţine perindopril tosilat 2,5 mg (corespunzând la perindopril 1,704 mg) şi indapamidă 0,625 mg.
- Celelalte componente sunt lactoză monohidrat, amidon de porumb, hidrogenocarbonat de sodiu, amidon (de porumb) pregelatinizat, povidonă, stearat de magneziu, alcool polivinilic parțial hidrolizat, dioxid de titan E 171, macrogol/PEG 3350 şi talc.

Prezentare:
30 comprimate filmate

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Perindopril tosilat/Indapamidă Teva 5 mg/1 25 mg 30 comprimate filmate Teva Pharmaceuticals(perindopril tosilat, indapamidă) face parte din grupa medicament:antihipertensive, inhibitori ai enzimei de conversie ai angiotensinei ( ieca) , contine substanța activă:perindopril..

Perindopril tosilat/Indapamidă Teva, 5 mg/1,25 mg, 30 comprimate filmate, Teva Pharmaceuticals [5053058000459]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Perindopril tosilat/Indapamidă Teva, 5 mg/1,25 mg, 30 comprimate filmate, Teva Pharmaceuticals pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  29-05-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului TEVA PHARMACEUTICALS

Vezi Politica de confidentialitate date personale