Rispolept Consta 25 mg, Janssen Pharmaceutica

risperidonă

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: JANSSEN PHARMACEUTICA

Cod produs: 5413868108415

Data expirarii: 31-07-2025

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

383,87 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Rispolept Consta 25 mg, Janssen Pharmaceutica [5413868108415]

Indicatii:
Rispolept Consta aparţine unei clase de medicamente denumite „antipsihotice“.
Rispolept Consta se utilizează pentru tratamentul de întreţinere al schizofreniei, boală în care este posibil să vedeţi, să auziţi sau să simţiţi lucruri care nu există în realitate, e posibil să credeţi lucruri care nu sunt adevărate sau să vă simţiţi neobişnuit de suspicios sau confuz.
Rispolept Consta este destinat pacienților care sunt trataţi în mod curent cu medicamente antipsihotice cu administrare orală (de exemplu, comprimate, capsule).
Rispolept Consta poate ajuta la atenuarea simptomele bolii şi poate împiedica revenirea acestora.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Rispolept Consta:
- dacă sunteţi alergic la risperidonă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicamentului.

Precautii:
Înainte să luaţi Rispolept Consta, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenționați să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a utiliza acest medicament. Medicul dumneavoastră va decide dacă puteţi utiliza acest medicament.
- Următoarele simptome pot apărea la nou-născuţii ale căror mame au utilizat Rispolept Consta în ultimul trimestru de sarcină (ultimele trei luni de sarcină): tremurături, rigiditate musculară şi/sau slăbiciune, somnolenţă, agitaţie, probleme de respiraţie şi dificultăţi de alimentare. În cazul în care copilul dumneavoastră dezvoltă oricare dintre aceste simptome, trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră.
- Rispolept Consta poate creşte concentrația în sânge a unui hormon numit „prolactină“, care poate influenţa fertilitatea (a se vedea Reacţii adverse posibile).

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:
În timpul tratamentului cu Rispolept Consta pot apărea ameţeli, oboseală şi tulburări de vedere. Nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje sau unelte fără să vă adresați mai întâi medicului dumneavoastră.

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Rispolept Consta este administrat de personalul medical calificat, sub formă de injecţie intramusculară, în braţ sau în fesă, o dată la interval de două săptămâni. Injecţiile trebuie făcute alternativ în partea dreaptă şi partea stângă a corpului şi nu trebuie administrate intravenos.

Compozitie:
- Substanţa activă este risperidona. Un flacon cu pulbere pentru suspensie injectabilă cu eliberare prelungită conţine risperidonă fie 25 mg, 37,5 mg sau 50 mg.
Alte componente sunt:
Pulbere:
poli-(d,l-lactid-co-glicolidă).
Solvent (soluţie):
Polisorbat 20, carmeloză sodică, hidrogenofosfat disodic dihidrat, acid citric anhidru, clorură de sodiu, hidroxid de sodiu, apă pentru preparate injectabile.

Prezentare:
1 flacon cu pulbere pentru suspensie injectabilă

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Rispolept Consta 25 mg Janssen Pharmaceutica(risperidonă) face parte din grupa medicament:antipsihotice..
Grupa medicament: Antipsihotice

Rispolept Consta 25 mg, Janssen Pharmaceutica [5413868108415]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Rispolept Consta 25 mg, Janssen Pharmaceutica pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  14-05-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului JANSSEN PHARMACEUTICA

Vezi Politica de confidentialitate date personale