Flonase spray nazal, 50 micrograme/doza, 60 pulverizari, Gsk

60 de pulverizari

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: GLAXOSMITHKLINE

Cod produs: 5054563046437

Data expirarii: 28-02-2026

Tip: Medicament fara reteta

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

39,00 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Flonase spray nazal, 50 micrograme/doza, 60 pulverizari, Gsk [5054563046437]

Indicații:
Flonase se utilizează la adulţi cu vârsta de 18 ani şi peste, pentru tratamentul simptomelor alergice ale febrei fânului şi ale altor alergii provocate de factori alergeni prezenţi în aer cum ar fi alergiile la animale de casă, acarieni şi spori de mucegai. Acesta ameliorează simptome inclusiv strănut, mâncărimi la nivelul ochilor şi hiperlacrimaţie (ochi umezi) şi simptome precum secreţii nazale (nas care curge) şi mâncărimi ale nasului sau nas înfundat, timp de până la 24 de ore.

Este posibil ca pentru apariţia nivelului maxim de protecţie să fie necesară utilizarea timp de 3 sau 4 zile. Prin urmare, este important să se continue utilizarea regulată pentru a obţine un beneficiu terapeutic complet.
Dacă după 7 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Contraindicatii:
Nu utilizați Flonase:
- dacă sunteţi alergic la propionat de fluticazonă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizați Flonase, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Nu există date privind efectele acestui medicament asupra fertilităţii.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Este improbabil ca Flonase să influenţeze capacitatea dumneavoastră de a conduce vehicule şi de a folosi orice unelte sau utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza pentru adulţi cu vârsta de 18 ani şi peste:
Doza recomandată este de două pulverizări în fiecare nară o dată pe zi (200 micrograme propionat de fluticazonă), de preferat dimineaţa.
După ameliorarea simptomelor dumneavoastră, veţi putea scădea doza la o pulverizare în fiecare nară o dată pe zi.
Dacă simptomele sunt extrem de grave, este posibil să fie necesară creşterea dozei la două pulverizări în fiecare nară de două ori pe zi până la ameliorarea acestora, însă numai pentru o durată scurtă de timp.
- Nu administraţi mai mult de 8 pulverizări (4 în fiecare nară) în fiecare zi.
- Folosiţi cea mai mică doză posibilă pentru controlul simptomelor dumneavoastră.
- Dacă după 7 zile simptomele dumneavoastră nu se ameliorează sau dacă nu sunt bine controlate, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
- Nu utilizaţi o doză mai mare decât doza recomandată.

Utilizarea la copii şi adolescenţi:
A nu se utiliza de către copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.

Compozitie:
- Substanţa activă este propionat de fluticazonă. Fiecare pulverizare eliberează 100 mg suspensie care conţine propionat de fluticazonă 50 micrograme ca doză administrată.
- Celelalte componente sunt glucoză (anhidră), celuloză microcristalină, carmeloză sodică, alcool feniletilic, clorură de benzalconiu, polisorbat 80 şi apă purificată.

Prezentare:
60 pulverizari

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Flonase spray nazal 50 micrograme/doza 60 pulverizari Gsk(60 de pulverizari) face parte din grupa medicament:corticosteroizi topici , contine substanța activă:fluticazona si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi:alergiile, astmul alergic, rinita alergica.
Informatii utile despre Flonase spray nazal, 50 micrograme/doza, 60 pulverizari, Gsk gasiti in articolele: Alergia la ambrozie, Muscaturile (intepaturile) de tantar, Polipii nazali (polipoza nazala).
Grupa medicament: Corticosteroizi topici
Substanța activă: Fluticazona
Utilizat în baza recomandării medicale în: Alergiile , Astmul alergic , Rinita alergica
Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Flonase spray nazal, 50 micrograme/doza, 60 pulverizari, Gsk [5054563046437]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Flonase spray nazal, 50 micrograme/doza, 60 pulverizari, Gsk pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  12-06-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului GLAXOSMITHKLINE

Vezi Politica de confidentialitate date personale