Benepali, 50 mg solutie injectabila, 4 stilouri injectoare (pen) preumplute, Samsung Bioepis

Etanercept

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: SAMSUNG BIOEPIS

Cod produs: 5713219494489

Data expirarii: 30-04-2026

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

2507,40 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Benepali, 50 mg solutie injectabila, 4 stilouri injectoare (pen) preumplute, Samsung Bioepis [5713219494489]

Indicatii:
Benepali este un medicament care conţine două proteine umane. Acesta blochează activitatea unei alte proteine din organism, ce cauzează inflamaţie. Benepali acţionează prin reducerea inflamaţiei care apare în anumite boli. Benepali conţine substanţa activă etanercept.
La adulţi (cu vârsta de 18 ani și peste), Benepali poate fi utilizat pentru:
- poliartrita reumatoidă moderată sau severă;
- artrita psoriazică;
- spondilartrita axială severă, inclusiv spondilita anchilozantă;
- psoriazisul moderat sau sever.
În fiecare dintre aceste cazuri, Benepali este utilizat, de obicei, atunci când alte tratamente utilizate pe scară largă nu au dat rezultate suficient de bune sau nu sunt potrivite pentru dumneavoastră.
În poliartrita reumatoidă, Benepali este utilizat de obicei în asociere cu metotrexatul, deşi poate fi utilizat şi singur în cazul în care tratamentul cu metotrexat nu este potrivit pentru dumneavoastră. Fie că este utilizat singur sau în asociere cu metotrexatul, Benepali poate încetini deteriorarea articulaţiilor dumneavoastră, cauzată de poliartrita reumatoidă, şi vă poate îmbunătăţi capacitatea de a vă desfăşura activităţile zilnice normale.
Pentru pacienţii cu artrită psoriazică cu implicare articulară multiplă, Benepali poate îmbunătăţi capacitatea dumneavoastră de a vă desfăşura activităţile zilnice normale.
Pentru pacienţii cu articulaţii simetrice multiple dureroase sau umflate (de exemplu: mâini, încheieturi sau picioare), Benepali poate încetini deteriorarea structurală a acelor articulaţii, produsă de boală.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Benepali:
- dacă sunteţi alergic la etanercept sau la oricare dintre celelalte componente ale Benepali.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Benepali, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Benepali nu este recomandat pentru utilizare la femei gravide deoarece nu se cunosc efectele medicamentelor. Femeile care utilizează Benepali nu trebuie să rămână gravide. În cazul în care rămâneţi gravidă, trebuie să vă adresaţi medicului.
Dacă vi s-a administrat Benepali în timpul sarcinii, sugarul poate avea un risc crescut de infecţii. Este important să spuneţi medicilor copilului şi celorlalţi profesionişti din domeniul sănătăţii despre utilizarea Benepali în timpul sarcinii, înainte ca sugarului să i se administreze orice vaccin.
Femeile care utilizează Benepali nu trebuie să alăpteze, deoarece Benepali trece în laptele matern la om.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu sunt disponibile informaţii cu privire la faptul că utilizarea Benepali ar afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Dacă aveţi impresia că efectul Benepali este prea puternic sau prea slab, spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Administrarea dozelor la pacienţii adulţi (cu vârsta de 18 ani sau peste):
Poliartrita reumatoidă, artrita psoriazică şi spondilartrita axială inclusiv spondilita anchilozantă
Doza uzuală este de 50 mg o dată pe săptămână, sub forma unei injecţii sub piele.
Cu toate acestea, medicul dumneavoastră ar putea stabili o altă frecvenţă la care să vă injectaţi Benepali.

Psoriazisul în plăci:
Doza uzuală este de 50 mg o dată pe săptămână.
Ca alternativă, este posibil să se administreze 50 mg de două ori pe săptămână timp de până la 12 săptămâni, urmate de 50 mg o dată pe săptămână.

Medicul dumneavoastră va decide cât timp trebuie să utilizaţi Benepali şi dacă este necesară reluarea tratamentului, în funcţie de răspunsul la tratamentul pe care l-aţi avut. Dacă Benepali nu va avea niciun efect asupra stării dumneavoastră după 12 săptămâni, s-ar putea ca medicul să vă spună să nu mai luaţi acest medicament.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. 

Compozitie:
- Substanţa activă a Benepali este etanercept. Fiecare seringă preumplută conţine 1,0 ml soluţie care furnizează etanercept 50 mg.
- Celelalte componente sunt: zahăr, clorură de sodiu, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu dibazic heptahidrat şi apă pentru preparate injectabile.

Prezentare:
4 stilouri injectoare (pen) preumplute

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Benepali 50 mg solutie injectabila 4 stilouri injectoare (pen) preumplute Samsung Bioepis(Etanercept) face parte din grupa medicament:antireumatice specifice..
Grupa medicament: Antireumatice specifice

Benepali, 50 mg solutie injectabila, 4 stilouri injectoare (pen) preumplute, Samsung Bioepis [5713219494489]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Benepali, 50 mg solutie injectabila, 4 stilouri injectoare (pen) preumplute, Samsung Bioepis pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  12-04-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului SAMSUNG BIOEPIS

Vezi Politica de confidentialitate date personale