Marvelon 21, 0,150 mg/0,030 mg, 21 comprimate, Organon

Desogestrel, Etinilestradiol

Se eliberează

DOAR DIN FARMACIE

în baza rețetei medicale

0 (din 0 evaluari)
Evalueaza produsul

Brand: ORGANON

Data expirarii: 31-03-2025

Document: Prospect

Vandut de: Farmacia Tei SRL

15,89 LEI
Nu s-au inregistrat inca opinii
Produsul poate fi evaluat doar in urma unei achizitii online.
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat pe site este valabil și în toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Marvelon 21, 0,150 mg/0,030 mg, 21 comprimate, Organon

Indicatii:
Marvelon 21 se utilizează pentru a preveni sarcina.
Dacă se utilizează conform indicaţiilor (fără a omite comprimate), riscul de a rămâne gravidă este foarte mic.
Marvelon 21 este un comprimat contraceptiv combinat. Fiecare dintre cele 21 comprimate conţine o cantitate mică din doi hormoni sexuali feminini diferiţi. Aceştia sunt desogestrelul (un progestogen) şi etinilestradiolul (un estrogen). Datorită cantităţii mici de hormoni, Marvelon 21 este considerat un contraceptiv cu doză mică. Deoarece toate comprimatele din cutie conţin aceiaşi hormoni în aceeaşi doză, se consideră că este un comprimat contraceptiv combinat monofazic.

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Marvelon 21:
- dacă sunteţi alergică la desogestrel sau etinilestradiol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Marvelon 21, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Solicitaţi asistenţă medicală de urgenţă
- dacă observaţi semne posibile ale unui cheag de sânge, ceea ce poate însemna că a apărut un cheag de sânge la nivelul piciorului (adică tromboză venoasă profundă), un cheag de sânge la nivelul plămânului (adică embolie pulmonară), un atac de cord sau un atac cerebral.

Sarcina și alăptarea:
Sarcina:
Marvelon 21 nu trebuie utilizat de către femeile gravide. Dacă suspectaţi că sunteţi gravidă în timp ce utilizaţi deja Marvelon 21, trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră cât mai curând posibil.
Alăptarea:
Marvelon 21 nu se recomandă de obicei în timpul alăptării. Dacă doriţi să luaţi Marvelon 21 în timpul alăptării, vă rugăm să întrebaţi medicul dumneavoastră.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu s-au observat efecte asupra conducerii vehiculelor şi folosirii utilajelor

Mod de administrare:
Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Blisterul Marvelon 21 conţine 21 de comprimate. Pe blister, fiecare comprimat este marcat cu ziua din săptămână în care trebuie luat. Utilizaţi comprimatul în aproximativ acelaşi moment al zilei în fiecare zi, cu puţin lichid dacă este necesar. Urmaţi direcţia săgeţilor până când luaţi toate cele 21 de comprimate. În următoarele 7 zile nu veţi lua comprimate. Sângerarea menstruală trebuie să survină în timpul acestor 7 zile (sângerare de întrerupere). De obicei începe în ziua 2-3 după ultimul comprimat de Marvelon 21. Începeţi să utilizaţi următorul dumneavoastră blister în a 8-a zi, chiar dacă continuaţi să aveţi sângerare menstruală. Acest lucru înseamnă că veţi începe întotdeauna noile blistere în aceeaşi zi a săptămânii şi, de asemenea, că veţi avea sângerarea în aproximativ aceleaşi zile, în fiecare lună.

Compozitie:
- Substanţele active sunt: desogestrel (0,150 mg) şi etinilestradiol (0,030 mg)
- Celelalte componente sunt: dioxid de siliciu coloidal anhidru, lactoză monohidrat, amidon de cartof, povidonă, acid stearic, all-rac-alfa-tocoferol.

Prezentare:
21 comprimate

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Marvelon 21 0 150 mg/0 030 mg 21 comprimate Organon(Desogestrel, Etinilestradiol) face parte din grupa medicament:anticonceptionale, hormoni..
Grupa medicament: Anticonceptionale , Hormoni

Marvelon 21, 0,150 mg/0,030 mg, 21 comprimate, Organon

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Marvelon 21, 0,150 mg/0,030 mg, 21 comprimate, Organon pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  19-07-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente cu reteta din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului ORGANON

Vezi Politica de confidentialitate date personale