Faina de hrisca Bio fara gluten, 500 g, Bauckhof [4015637822907]
Aliment usor de digerat, fara gluten, hrisca are multiple beneficii nutritive. Faina se poate utiliza atat ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva, fie in produse de brutarie sau patiserie.
Aliment usor de digerat, fara gluten, hrisca are multiple beneficii nutritive. Faina se poate utiliza atat ca adaos in supe, creme, sosuri, marindu-le valoarea nutritiva, fie in produse de brutarie sau patiserie. Produs fara coloranti si conservanti, certificat ecologic de Ecocert (RO-ECO-OO7).
Reteta pentru clatite de hrisca fara gluten: 100g de faina de hrisca, 80g de faina de orez, 300ml de apa (pentru clatite mai aromate se poate folosi si lapte de orez sau lapte de vaca), 3 oua, 1 varf de cutit de sare, 1 varf de cutit de nucsoara, 1 varf de cutit de piper, unt sau ulei. Faina, ouale, sarea si condimentele se amesteca cu cca jumatate din lichid cu un tel pana se omogenizeaza, iar apoi se adauga si restul lichidului. Galetele se pot coace intr-o tigaie la foc mic pe ambele parti pentru a se rumeni.
Ingrediente:
Faina de hrisca*. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Poate contine urme de soia.
Valori nutritionale/100g:
Valoare energetica 1486 Kj/351 kcal;
Grasimi (g) – 3 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,7;
Glucide (g) – 66,2 Din care zaharuri (g) - 0,9;
Fibre alimentare (g) – 2,9;
Proteine (g) – 13,4;
Sare (g) – <0,03.
Prezentare:
500 g
Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Faina de hrisca Bio fara gluten, 500 g, Bauckhof pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Data ultimei actualizari:
 31-01-2023