Coldrex Sinus Extra, 500mg/3mg/50mg, 10 comprimate, Perrigo

pentru tratamentul simptomatic al răcelii comune şi gripei

Cod produs: 5400951990491

Brand: PERRIGO OTC

Tip: Medicament fara reteta

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Document: Prospect

Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Coldrex Sinus Extra, 500mg/3mg/50mg, 10 comprimate, Perrigo [5400951990491]

Indicatii:
Coldrex Sinus Extra este indicat pentru tratamentul simptomatic al răcelii comune şi gripei (pentru ameliorarea strănutului, rinoreei, congestiei nazale şi sinusale, febrei, durerilor de cap şi durerilor musculare).

Contraindicatii:
Nu utilizaţi Coldrex Sinus Extra:
- dacă sunteţi hipersensibil la paracetamol, fenacetină sau alte antiinflamatoare (risc crescut de reacţii alergice) sau la oricare dintre componentele medicamentului.  

Precauţii:
Înainte să utilizaţi Coldrex Sinus Extra, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentului medical.

Sarcina şi alăptarea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Nu se recomandă administrarea Coldrex Sinus Extra în timpul sarcinii şi alăptării.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Datorită reacţiilor adverse pe care le are (de exemplu somnolenţă, vertij, tulburări de acomodare etc.), produsul poate să vă influenţeze capacitatea de a conduce autovehicule sau de a folosi utilaje.
 
Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza recomandată la adulţi este de 1-2 comprimate Coldrex Sinus Extra de 3 ori pe zi (nu se vor administra mai mult de 6 comprimate / zi şi mai mult de 2 comprimate / priză).
În caz de insuficienţă renală cu clearance-ul creatininei < 10 ml/min, intervalul între 2 doze trebuie să fie de cel puţin 8 ore.

Utilizarea la copii între 12-15 ani:
2-3 comprimate Coldrex Sinus Extra zi (nu se vor administra mai mult de 3 comprimate / zi şi mai mult de 1 comprimat / priză).

Comprimatele trebuie înghiţite întregi, cu suficient lichid, preferabil cu o jumatate de oră înaintea mesei.
Comprimatele nu trebuie divizate, sfărâmate sau mestecate.

Durata tratamentului:
Tratamentul trebuie să fie de scurtă durată (maxim 5 zile), conform datelor din literatura de specialitate.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţele active sunt: paracetamol, maleat de clorfeniramină şi clorhidrat de pseudoefedrină,
- Fiecare comprimat de Coldrex Sinus Extra conţine paracetamol 500 mg , maleat de clorfeniramină 3 mg şi clorhidrat de pseudoefedrină 50 mg
- Celelalte componente sunt: amidon pregelatinizat, povidona şi acid stearic.

Prezentare:
10 comprimate  

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Coldrex Sinus Extra 500mg/3mg/50mg 10 comprimate Perrigo(pentru tratamentul simptomatic al răcelii comune şi gripei) face parte din grupa medicament:analgezice antipiretice, simpatomimetice, antihistaminice , contine substanța activă:paracetamol, clorfeniramin, clorhidrat de pseudoefedrina si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi:pneumonia, gripa, raceala, sinuzita si are indicații in:durere.
Informatii utile despre Coldrex Sinus Extra, 500mg/3mg/50mg, 10 comprimate, Perrigo gasiti in articolele: Virusurile, Sistemul imunitar, Raceala versus Gripa: Diferentele dintre gripa si raceala.
Utilizat în baza recomandării medicale în: Pneumonia , Gripa , Raceala , Sinuzita
Indicații: Durere
Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Coldrex Sinus Extra, 500mg/3mg/50mg, 10 comprimate, Perrigo [5400951990491]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Coldrex Sinus Extra, 500mg/3mg/50mg, 10 comprimate, Perrigo pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  27-02-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului PERRIGO OTC

Vezi Politica de confidentialitate date personale