Paduden Duo, 200 mg/500 mg, 10 comprimate filmate, Terapia

paracetamol 500mg/ibuprofen 200 mg

Cod produs: 9900001631016

Brand: TERAPIA SA

Gama: Paduden

Data expirarii: 30-08-2025

Tip: Medicament fara reteta

Vandut de: Farmacia Tei SRL

Document: Prospect

14,50 LEI
Disponibilitate și preț în locațiile Farmacia Tei

La noi, prețul afișat este valabil atât pentru comenzile online cât și pentru toate locațiile noastre.

Dacă intervin abateri de la această regulă, sunt erori pentru care ne cerem scuze și vă rugăm să ni le semnalați.

Paduden Duo, 200 mg/500 mg, 10 comprimate filmate, Terapia [5944702207778]

Indicatii:
Paduden Duo conține două ingrediente active (care asigură acțiunea medicamentului). Acestea sunt ibuprofen și paracetamol.
Ibuprofenul aparține unui grup de medicamente denumite medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS acționează prin reducerea durerii, reducerea inflamației și scăderea febrei.
Paracetamolul este un analgezic care acționează într-un mod diferit comparativ cu ibuprofenul, pentru a reduce durerea și febra.

Paduden Duo este utilizat pentru tratamentul de scurtă durată al durerii ușoare până la moderată asociată cu migrenă, durere de cap, durere de spate, durere din timpul ciclului menstrual, durere de dinți, durere de mușchi, răceală și gripă, durere în gât și febră.

Contraindicaţii:
Nu luați Paduden Duo dacă:
- sunteți alergic la ibuprofen, paracetamol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precauţii:
Înainte să luați Paduden Duo, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
A nu se administra dacă sunteți în ultimele 3 luni de sarcină. Aveți o grijă deosebită dacă sunteți în primele 6 luni de sarcină. Paduden Duo poate face mai dificilă apariția unei sarcini. Ibuprofenul aparține unui grup de medicamente care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil după încetarea administrării medicamentului. Trebuie să vă informați medicul dacă intenționați să rămâneți gravidă sau dacă aveți dificultăți în a rămâne gravidă.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:
Paduden Duo poate cauza amețeală, somnolență, oboseală și tulburări de vedere la unele persoane.
Aceste efecte trebuie avute în vedere în cazul în care este necesar un nivel de alertă ridicat, de exemplu, la conducerea vehiculelor. Aveți grijă atunci când conduceți vehicule sau folosiți utilaje, până când știți cum vă afectează Paduden Duo.

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Pacientul trebuie să consulte un medic dacă simptomele persistă sau se agravează sau dacă este necesară utilizarea acestui medicament pentru mai mult de 3 zile.

- Adulți: Se va administra un comprimat de maxim trei ori pe zi, cu apă. Se va lăsa un interval de cel puțin șase ore între doze.
Dacă administrarea dozei de un comprimat nu controlează simptomele, pot fi administrate cel mult două comprimate, de maxim trei ori pe zi. Se va lăsa un interval de cel puțin șase ore între doze.

Nu se vor administra mai mult de șase comprimate (paracetamol 3000 mg, ibuprofen 1200 mg) într-o perioadă de 24 ore.

Copii și adolescenți:
A nu se utiliza la copiii cu vârsta sub 18 ani.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanțele active sunt ibuprofen și paracetamol.
- Celelalte componente sunt: Nucleul comprimatului: amidon de porumb, povidonă K-30 (E 1201), croscarmeloză sodică (E
468), celuloză microcristalină (E 460), dioxid de siliciu coloidal anhidru (E551), glicerol dibehenat (E471).
Filmul comprimatului: alb Opadry (alcool polivinilic parțial hidrolizat, talc, dioxid de titan (E 171), glicerol monocaprilocaprat, laurilsulfat de sodiu).

Prezentare:
10 comprimate filmate

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Paduden Duo 200 mg/500 mg 10 comprimate filmate Terapia(paracetamol 500mg/ibuprofen 200 mg) face parte din grupa medicament:antiinflamatoare nesteroidiene (ains), analgezice antipiretice , contine substanța activă:paracetamol, ibuprofen si poate fi utilizat in baza recomandarii medicului in afecțiuni medicale cum ar fi:dismenoree, endometrioza, gripa, sinuzita, artroza (osteoartrita), colica abdominala, colica renala, prostatita, raceala, sciatica, sindromul de tunel carpian, spondiloza cervicala si are indicații in:intindere musculara, luxatii (dislocarea articulatiei), entorse, durere.
Informatii utile despre Paduden Duo, 200 mg/500 mg, 10 comprimate filmate, Terapia gasiti in articolele: Raceala versus Gripa: Diferentele dintre gripa si raceala, Sindrom premenstrual.

Paduden Duo, 200 mg/500 mg, 10 comprimate filmate, Terapia [5944702207778]

Farmacia Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate despre Paduden Duo, 200 mg/500 mg, 10 comprimate filmate, Terapia pot fi diferite fata de cele prezentate pe site este aceea in care producatorul/importatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.
Pagina actualizata la data de:  27-02-2024  |  ANMDMR - Raporteaza o reactie adversa

Medicamente din aceeasi categorie

Alte produse ale producatorului TERAPIA SA

Vezi Politica de confidentialitate date personale